Wrabeskovo "Bee"
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: Wrabeskovo "Bee"
MGF ma ty same zamky konstrukcne
Jelikož mi nejspíš netěsní sponka na radiátoru a vypustim tim celou vodu, je rozdíl mezi Modrou / Červenou? Mam tam takovou, no neni ani červená, je spíš růžová, jinou jsem nenašel.. Vim že na 200 byla modrá a z toho je brané ZR tak nevím.. Ale Trunda měl v 25 červenou
Ano, patří tam růžová....
Taky jsem se chtěl pochlubit Jen nemůžu sehnat znaky do pokliček, tak nevim, jestli shánět nebo jezdit jako "rally"
Jako že pokličky máš, ale nemáš do nich loga? Hele, pokud by to logo nebylo vyvedené nějak s bílým pozadím, ale bylo s originálním stříbrným, tak to bude vypadat pitomě. To už to raději nechej takto
Chtěl jsem origo logo po tu modrou část.. Zbytek průhledný na bílý rámeček.. Ale neodepsali mi tak jezdím takhle
Ještě budu updatovat servis.. Ale 5/2016 Znova dělaný těsnění pod hlavou Bylo to od sousedů z NDR a moc nevydrželo, prý všude lepidlo v kanálkách a tak.. Včetně toho "malý rozvodový řetěz" (nwm jiný název) a všechna těsnění na výfuk a vstřiky.. Zítra jdu ještě pro novou PZ brzdu, protože se taky zasekla ..
Upd 4.5. - Nové leve zadní ložisko..
Ještě budu updatovat servis.. Ale 5/2016 Znova dělaný těsnění pod hlavou Bylo to od sousedů z NDR a moc nevydrželo, prý všude lepidlo v kanálkách a tak.. Včetně toho "malý rozvodový řetěz" (nwm jiný název) a všechna těsnění na výfuk a vstřiky.. Zítra jdu ještě pro novou PZ brzdu, protože se taky zasekla ..
Upd 4.5. - Nové leve zadní ložisko..
Prosim vás, jak velkou baterku mam koupit? Já vim, podívej se do auta.. Ale hledám někde různě na netu, jaká tam vlastně patří originál a nemůžu nikde nic najít..
Všiml jsem si o 1tik delšího startování, tak kouknu na baterku a už nesvítí zelený světýlko
Všiml jsem si o 1tik delšího startování, tak kouknu na baterku a už nesvítí zelený světýlko
Cca 48 - 52 Ah ... Držák je dělaný na obě velikosti, které se v této kapacitě vyrábějí...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nějak málo, ne? Odhadoval bych raději kolem 60 Ah. Což potvrzuje i vyhledávač VARTA:
http://www.varta-automotive.cz/cs-cz/search-batteries
Mimochodem, fakt je to tak těžké?
http://lmgtfy.com/?q=what+battery+for+mg+zr+160
http://www.varta-automotive.cz/cs-cz/search-batteries
Mimochodem, fakt je to tak těžké?
http://lmgtfy.com/?q=what+battery+for+mg+zr+160
Nevim právě jakou voltáž :/ Asi tam vrazim stejnou jakou tam byla, chtěl jsem se jen zeptat, jestli někdo nějak "oficiálnějš" podle výrobce nevíte
Naposledy upravil(a) Trunda dne pát čer 10, 2016 14:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... ty kecy si odpusť...
Důvod: ... ty kecy si odpusť...
Ne... u K-Series úplně bohatě stačí kapacita kolem 50Ah i ve spojení s menším startovacím proudem, který u benzíňáka nevadí. Je zbytečné kupovat větší baterii, protože pak sebou taháš další nemalá kila zbytečné váhy.
Samozřejmě že 12V .... nemáš Trabanta, ne?
Samozřejmě že 12V .... nemáš Trabanta, ne?
Někde jsem viděl na forum 60 pak někdo říkal 63 Ah.. Startovací už jsem nenašel vůbec.. Ale nicméně díky
Tak ne voltáž, ale prostě ty hodnoty Nejsem elektrikář
Tak ne voltáž, ale prostě ty hodnoty Nejsem elektrikář
Ale pokud třeba s autem nejezdíš denně, obzvlášť v zimě, tak je možná mírně větší kapacita plus...
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Podivej se do manualu je to to tam napsane nedavno jsem to tam hledal a kapacita prez 60 Ah urcite
V manualu je 63Ah ale ne startovací.. Ale dík za radu
Zbytek najdu sám, než zas bude Ondra vtipnej a já dostanu po*** že se ohradim
Zbytek najdu sám, než zas bude Ondra vtipnej a já dostanu po*** že se ohradim