Mini Race Jihlava 2016 - 30.4.
Re: Mini Race Jihlava 2016 - 30.4.
Aha, tak rally mají provozní teploty asi jinak posunuté, jako okruhové a kopcové slicky, ne?
No, JOhny je trochu skromný bylo to 3. místo... (jak je i vidět na fotkách)
A jak je vidět na fotkách, tak o co větší ostuda pro Rover, o to více New Mini... musím si trochu rýpnout... Není Jihlava poměrně blízko Moravě, odkud je dost Rover/ MG?
A jak je vidět na fotkách, tak o co větší ostuda pro Rover, o to více New Mini... musím si trochu rýpnout... Není Jihlava poměrně blízko Moravě, odkud je dost Rover/ MG?
Mini Cooper S, 2007 - 1,6l turbo, 128 kW
No asi tak nějak stejně, jako Mýto. Já za rok dávám kvůli času a financím maximálně jednu takovou akci a letos nemám ještě s autem najetý ani jeden kilometr a budu rád, jestli stihnu všechny naplánované změny (převodovky, samosvor,podvozek) do Mýta tak, abych vůbec zjistil, jak se to řídí
Ostatní nevím... Obeslal jsem tu pár kluků, co mají ZSa a každý má nějaký důvod proč ne... Nemůžu soudit proč k tomu lidi nenacházejí vztah
Ostatní nevím... Obeslal jsem tu pár kluků, co mají ZSa a každý má nějaký důvod proč ne... Nemůžu soudit proč k tomu lidi nenacházejí vztah
Tak snad stíháš MRD.
Já chtěl taky samosvor a našel variantu z Číny za trochu normálnější peníz. Ale odloženo až odejde spojka. Na Mini je problém vyndat převodovku. Musí se sundat přední pomocný rám, což znamená sundat nárazník, což musí začít sundáním podběhů... Takže je to trochu 'projekt'... Takže odloženo...
Já chtěl taky samosvor a našel variantu z Číny za trochu normálnější peníz. Ale odloženo až odejde spojka. Na Mini je problém vyndat převodovku. Musí se sundat přední pomocný rám, což znamená sundat nárazník, což musí začít sundáním podběhů... Takže je to trochu 'projekt'... Takže odloženo...
Mini Cooper S, 2007 - 1,6l turbo, 128 kW
Čéče Honzo, jestli ten podvozek nesnížíš a nepřitvrdíš, tak bys měl udělat větší odklony ... https://photos.google.com/share/AF1QipN ... pGeTNGbUtn .... kukni jak to hrneš hranou