moje ZeRo
Re: moje ZeRo
No.... však to říkám... plecháče 

A teď 10x6 palců,to tě musí chytnout za srdce,nebo za bránici. 

MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?
barvu sem vybral proto ze je jednoducha na udrzbu svetle barvy se strasne spinijou prachem od brzd to vidim na kamosovi ten dal do bile a dene trikrat utira
a jelikoz sem si to delal sam tak sem byl omezeny nabydkou
puvodne sem je chtel dat do šedé ale nenasel sem zadnou ktera by se mi libila
cerna je jistota 

okHaneS píše: omezeny nabydkou

Nicméně, tady nemaj rádi nic neoriginálního

Co se čistění týče, žádný problém s bílýma

To je prostě jednoduché... nehodnotíme jen účelovost, ale i "hodnotu" takové úpravy. Takže například když někdo kola, která jsou v originálu vyvedená ve stříbrné metalíze, přestříká obyčejnou barvou, tak je to vlastně dvojí mínus - už to není originál (to se ale dá pochopit v situaci, kdy kola měla lak enormě poškozený) a navíc materiál (barva) a technologie je levnější a vizuálně méně hodnotný. A bohužel tenhle fakt někdy nezachrání ani to, že to vypadá "pěkně".
Ale vy jste majiteli a samozřejmě můžete si s autem páchat co se vám zlíbí. Na druhou stranu ale zde má každý možnost pak svobodně říct, jestli jemu se líbí, nebo ne
Tož tak asi
Ale vy jste majiteli a samozřejmě můžete si s autem páchat co se vám zlíbí. Na druhou stranu ale zde má každý možnost pak svobodně říct, jestli jemu se líbí, nebo ne

Tož tak asi

dobra odpoved ... jeste uvedu ze bych mohl mit moznost opiskovat nechat nalakovat atd ale to by byla jina cenovka a jelikoz ted kupuji bydleni tak jsem se dal na nejjednoduzsi a levnejsi cestu
a taky jelikoz s autem jezdim i na tunigove souteze ( vzhledove
) tak lepe u hodnoceni vypada kdyz reknu udelal jsem sam
a ikdyz je auto vlaSTNE origo a serie tak klukum tuningovym davam na prdel 

jj naprosto chápu tvojí odpověď Trundo
Já bych taky kola nedělal, nebýt v horším stavu, pak si ale můžeš vybrat prostě jiné barvy, tak se odlišíš
Já myslel, že je máš pískovaný a stříkaný něčím co vydrží..

Já myslel, že je máš pískovaný a stříkaný něčím co vydrží..
nn je to jen na tenhle rok ocisteno lehce vzate šmirglem a strikle sprejem ... letos budu odkladat penizky a pristi rok piskovani a lakopvna letos to je jen provizorka
nechtel sem investovat do lakovny protoze jsem mel v planu auto vymenit za nejake vetsi Rouvratko ale nenasel sem nic na vymenu a resit prodej se mi nechtelo protoze to nikdo nezaplati :/