A tak jsem koupil MG ZS 180...
Re: A tak jsem koupil MG ZS 180...
Ale jo, mně se to auto taky líbí, jen už jsem těch bílých / stříbrných / černých aut přejezený. Chce to i trošku radosti do toho nudného uniformního světa auto barev Si už připadám jako v Emirátech, kde je snad 80% aut bílých
No a aby těch radostí nebylo moc, začal se mi dnes ozývat rachot od výfuku, takže životní styl od servisu k servisu pokračuje.
No a aby těch radostí nebylo moc, začal se mi dnes ozývat rachot od výfuku, takže životní styl od servisu k servisu pokračuje.
MG ZS 180
Staré auto potřebuje staré autorádio. A já jsem konečně jedno, co nepůsobí vyloženě jako pěst na oko, našel.
Byla ovšem vybrakována CD mechanika a místo ní napojen Bluetooth audio modul (s kodekem Apt-X), takže hudba bude kvalitně a bezdrátově chodit z telefonu
Modul má připojitelné ještě tři mikrospínače pro Play/pause a přeskakování na předchozí a další skladbu, tak přemýšlím, že si je udělám jako dálkové ovládání pod volant.
Byla ovšem vybrakována CD mechanika a místo ní napojen Bluetooth audio modul (s kodekem Apt-X), takže hudba bude kvalitně a bezdrátově chodit z telefonu
Modul má připojitelné ještě tři mikrospínače pro Play/pause a přeskakování na předchozí a další skladbu, tak přemýšlím, že si je udělám jako dálkové ovládání pod volant.
MG ZS 180
Ale prosím tě.... vždyť to v autě nepotřebuješ... možná jen jako záslepku té nesmyslné díry ve středovém panelu
Potřebuju! Mně to totiž spoří palivo - s hudbou nemám potřebu poslouchat motor v 4 - 7 tisíc ot.
Navíc teď, když mám pravděpodobně zničený vlnovec a zním jako vočypované TDi s plechovkou od tuňáka místo výfuku, se dost stydím, takže mi to usnadňuje existenci
Navíc teď, když mám pravděpodobně zničený vlnovec a zním jako vočypované TDi s plechovkou od tuňáka místo výfuku, se dost stydím, takže mi to usnadňuje existenci
MG ZS 180
Tak jsem si nechal po roce naplnit klimu a ta... nefunguje. První den bylo po zapnutí slyšet aspoň vrčení a malinko chládek z výdechů, ale od té doby nic. Jen ticho a teplo. Svině prodejce mi prostě lhal i v té klimatizaci
U Lenhama mi byly před plněním zkontrolovány všechny hadice, kromě kompresoru. A mám dotaz: existuje nějaký v ČR dostupný kompresor, zaměnitelný s tím v MG ZS 180? Dám káru do nějakého místního servisu a v případě, že potvrdí vadný kompresor, ať mám, kam je navést.
U Lenhama mi byly před plněním zkontrolovány všechny hadice, kromě kompresoru. A mám dotaz: existuje nějaký v ČR dostupný kompresor, zaměnitelný s tím v MG ZS 180? Dám káru do nějakého místního servisu a v případě, že potvrdí vadný kompresor, ať mám, kam je navést.
MG ZS 180
Bohužel dle Rimmerů kompresor není zaměnitelný. Musí být z R45 V6, nebo ZS 180....
Krása, díky Tak to zatím dám do servisu, ať mi aspoň zjistí, co s tím je.
MG ZS 180
To bude spíš nějaká netěsnost, tak to nech prověřit...
Ten první den po naplnění byl aspoň slyšet po zapnutí klimy hluk a malinko chládek z výdechů, ale další dny už nic. Ani hluk, ani chládek.
No, uvidím, co mi řeknou.
No, uvidím, co mi řeknou.
MG ZS 180
špatný kompresor by po naplnění přece vůbec nešel. Zbývá zjistit kde to netěsní.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky myslím. Pokud ti během těch pár dnů uteklo chladivo, tak pojistka kompresor nedovolí spustit. Jestli jsi to nechával plnit ve slušném servisu, tak tam dali kontrastní látku a pod lampou by měli vidět, kde to netěsní. A protože to uteklo za den nebo dva, nebude to únik malý.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Vsechny spoje krom na komresoru jsem mel rozdelane a tam to neutikalo tak bud ucpavka na kompesoru nebo na chladici ,bylo to nafoukle skoro tyden
Můžete mi poradit, kde v ČR koupit vše pro přední poloosy? Zjistil jsem, že je potřebuju urgentně vyměnit. Případně nějaká kompatibilita s Civicem?
MG ZS 180
Co to je "vše"?
Homokineťák a manžeta je stejná na Rover 400 diesel. ... http://www.profidily.cz/nahradni-dily/r ... loub-sada/
Homokineťák a manžeta je stejná na Rover 400 diesel. ... http://www.profidily.cz/nahradni-dily/r ... loub-sada/