Nechtěl bych aby to znělo moc jako reklama, ale jsem velice spokojený s výfukem od Laityngu a jejich přístupem. Domluvil jsem se mailem, dojel jsem za nima do Chlumce, uřízli starej tlumič, dali mi vybrat postupným přikládáním podle zvuku asi z deseti variant tlumičů kdy měli různé průměry, různé stupně hutnosti vaty, typy provedení. Pak jsem si vybral asi z milionu koncovek, svařili, usadili, zaplatil jsem, jel jsem. Sice je pravda, že ty tlumiče vyrábí "růčo" prostě z plechu asi někde na dílně a vypadají na první pohled trochu neohrabaně oproti fabrickému zpracování, ale aspoň je vyrábí z kvalitního materiálu a vypadá to, že by mohly něco vydržet. Každopádně když jsem si to srovnal s tím, že bych půl dne na dílně vařil nějakou uvlastní variantu s koupeným výfukem o kterým bych si těžko při nákupu udělal představu o zvuku, tak mě to přišlo za velice dobrou cenu. Jezdím docela dost po dálnici a výfuk jsem měnil, protože tam měl předchozí majitel opravdu "bláznivej" laďák. Teď mám krásně decentní zvouček co neleze moc do kabiny a přitom je to pořád rovně průchozí výfuk

Bohužel fotky si na net nedali.