Já bych se zastavil u toho vyčištění - asi to není špatný nápad.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Vzal bych to ale odborně, na
http://www.osram.com/appscom/am_applica ... x.php#form
do brand vypiš Rover, pak se objeví dole druhý řádek do něj 200 RF 05-00
a pak do třetího upřesnění a dostaneš se na výběr, co se má použít. Na tomto je vidět, že tzv. Night braker je jen marketingový tah.
HLAVNÍ SVĚTLOMET potkávací světla Dipped beam
1 64193 H4 Standard Products in the OSRAM-Catalogue
2 64193ALS H4 ALLSEASON Safety: Top in bad weather conditions Products in the OSRAM-Catalogue
3 64193CB H4 COOL BLUE Design: Sensational blue light Products in the OSRAM-Catalogue
4 64193D H4 LIGHT@DAY Safety: Lights on always, Top-Lifetime Products in the OSRAM-Catalogue
5 64193L H4 LONGLIFE Longer Lifetime Products in the OSRAM-Catalogue
6 64193SUP H4 SUPER Safety: The good car light (+30%) Products in the OSRAM-Catalogue
7 64193SVS H4 SILVERSTAR Safety: The best light for the night (+50%) Products in the OSRAM-Catalogue
Co tím chci říci:
jezdím už asi 20 let a tak to trochu umím porovnat,
velmi dobrá je žárovka Super +30%, VYDRŽÍ AŽ DVA ROKY než se výrazně sníží její svítivost.
Vůbec nej je Silverstar +50%, svítí skvěle ale přitom neslňuje protijedoucí auta.
Výkonem pro 200 RF ta +30% dostačuje.
Nightbraker pravděpodobně bude mít prvních 200 hodin stejnou svítivost jako Super+30%, ale pak je otázka co dál. Nikde u popisek jsem tam nenašel garanci neztenčujícího svitu po 1400h a tak podobně.. Tj. jak je na něco reklama tak jsem ostražitý, obvykle mi chce někdo vnutit nějakou srač..
Tímto nechci definitivně tvrdit že Nightbraker je špatný, nedělal jsem laboratorní testy. Ty bychom ostatně jistě našli na ADAC nebo na jiných podobných stránkách.
Tímto jen tvrdím, že +30% popř. +50 OSRAM jsou dobré a svítí
DLOUHO DOBŘE.
A o tom to je. Když si koupíte žárovku za 79 kč nebo za 49, tak svítí týden nebo měsíc dobře, pak to jde z kopce dolů

Při výměně si vyměnte jednu žárovku a porovnejte, budete překvapeni.
Doporučuji výměnu ve dne, u RF to není zas tak jednoduché, ty drátky neposlouchají.