Tak jsem našel a dovezl MGF
Re: Tak jsem našel a dovezl MGF
Lenham měl naštěstí skladem ten originál- větší- takže jsem jen předělal vstup na druhou stranu, udělal nové koleno aby tam nebylo 90 stupňů zalepiL jsem to hezky polymerem, odizoloval, kovová větší klapka a vypadá to jako z fabriky
Aha, nojo.... i v Fku má VVC 160 větší filtrbox. To mi nedocvaklo Ta mírně větší klapka v tomhle případě není na škodu. No a tak příští rok dorazíš na Mini Race Day?
... Kubo! Dost fajná kavárnička! Takové projekty z radosti miluju. A to jídlo... to bych tuze rád koštnul. Jen jak se k vám dostat? Co nějaký sraz letos?
... Kubo! Dost fajná kavárnička! Takové projekty z radosti miluju. A to jídlo... to bych tuze rád koštnul. Jen jak se k vám dostat? Co nějaký sraz letos?
Díky moc!Je to taková srdcovka s pozitivními ohlasy a to moc potěší.
Sraz proberu s bráchou,už je nejvyšší čas naplánovat toulání...
Sraz proberu s bráchou,už je nejvyšší čas naplánovat toulání...
Range Rover a MG B GT
Jsem zase krapet leštil a nandal jsem lepší zapalovací kabely od Magnecoru. A pak jsem celé odpoledne jezdil a jezdil. Úplně jak malej!!!
Krásná kombinace aut.... Jsou ty magnecory znát?
Rozhodně!
Tak přece jen si musím u tohoto auta na zábavu taky na něco postěžovat!
Dnes ráno něco po deváté jsem vyrazil vyměnit olej v převodovce abych případně mohl v sobotu na projížďku a potlach v Benešově.
Aby olej lépe vytekl, samozřejmě jsem to chtěl trochu ohřát. No a pak to přišlo. Bylo krásně. Teplo, sem tam mráček, cesty v Českém lese skoro prázdné. Kilometry byly zábavné, auto šlapalo jak hodinky....
Tak to zkrátím.
Je šest večer, olej jsem nevyměnil a zrovna před chvílí jsem se vrátil domů.
Je to fakt děsnej žrout času a peněz za benzín!
No ale možná si za to můžu sám!
Dnes ráno něco po deváté jsem vyrazil vyměnit olej v převodovce abych případně mohl v sobotu na projížďku a potlach v Benešově.
Aby olej lépe vytekl, samozřejmě jsem to chtěl trochu ohřát. No a pak to přišlo. Bylo krásně. Teplo, sem tam mráček, cesty v Českém lese skoro prázdné. Kilometry byly zábavné, auto šlapalo jak hodinky....
Tak to zkrátím.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prodej to... Nebo ještě líp - dej ho do úschovy k nám, bude v dobrých rukou
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Možná to Michale udělám. Abych měl čas na nějakou práci. Dnes už vážně uvažoval jestli se nestavím na návštěvu ale nebyl jsem ohlášen a taky by mi vystydl olej
-
- Kontaktovat uživatele:
K nám můžeš přijet i bez ohlášení. A o olej bych se nebál, zas rychle se ohřeje...Keny píše:Možná to Michale udělám. Abych měl čas na nějakou práci. Dnes už vážně uvažoval jestli se nestavím na návštěvu ale nebyl jsem ohlášen a taky by mi vystydl olej
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
....a já hledal technickej problém...Keny píše:Tak přece jen si musím u tohoto auta na zábavu taky na něco postěžovat!
Tak to zkrátím.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Však jsem to tak napsal schválně Karle. A Tobě ještě jednou diky žes byl ochotný to se mnou probírat když jsem hledal. A vidíš mel jsi pravdu. Ty auta si zaslouží kus našeho srdce a pravda něco našich penez
Jsem měkej! !! S prvním včerejším sněhem jsem efko opravdu už odstavil a v zimě jezdit nebudu. Ta sůl mě prostě děsí!
Teď mne čeká spojka, těsnění pod hlavou a celková ozdravné kůra vozidla.
Pak budu nadávat co jsem do toho zas nacpal peněz ale přitom se nebudu moct dočkat sluníčka abych mohl vyrazit! Zdravím všechny nadšence
Teď mne čeká spojka, těsnění pod hlavou a celková ozdravné kůra vozidla.
Pak budu nadávat co jsem do toho zas nacpal peněz ale přitom se nebudu moct dočkat sluníčka abych mohl vyrazit! Zdravím všechny nadšence
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele, v tejdnu má bejt 8 stupňů, není to zazimováni předčasný
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue