Ahoj, áno máš pravdu nadšenie je veľké, hlavne keď sadáš do auta nie tvojích blízkych (rodičov) ale svojho kedy ti závistlivci(je ich všade a veľa) hovoria aha ocko mu požičal fáro pri tom je pravda inde pretože človek po nociach nespal, z práce priamo do školy a po škole 2 hod spánku a zas do práce (kde cez break píšeš úlohy a robiš ťahaky) a sú mimo

Auto vyzerá na svoj vek fakt v úplne inom stave ako by tipovala väčšina (garážované).
Teraz k úprave. Vzal som ho od majiteľa, ktorý bol v poradí 4. Až on ho položil do úpravy (vizuálnej) MG ZT. Výmena interiéru (black) za biely (šedý) a tiež predok + zadný kufor. Mne osobne sa chrómované lišty na Roveroch vždy páčili. Zvýraznili ho. Na MG ZT sa mi práve to trošku nepáči že bočné a celkovo lišty sú v čiernej farbe a sú akoby zbytočné(nevidno ich poriadne). Ja osobne ich nemienim vymeniť za čierne. Mne sa chróm páči.Ešte možno časom zadný bumper za MG ZT kde maš výbežok pre výfuk s chrómom. Jediné čo by som tomu vytkol je predná maska so svetlami, Rover 75 s klasickým oddelením čočiek sa mi páči viac. Preto uvažujem o predku z MG ZT kde sú svetlá oddelené a bumper zachovaný.
Nech to pôsobí ako mačko-pes. Mne sa vždy páčilo byť odlišný. Byť iný. Auto by som si nekúpil keby mi nepadlo do oka tým že je iný. Dovolím si tvrdiť, som možno jediný na celom Slovensku v takejto kombinácií MGZT a Roveru a to hlavne kvôli chrómu pretože výkon(85kW) je Rover. Presne kvôli tomu ako píšeš, že buď MG alebo Rover

Som si vybral kombináciu a nevadí mi, že trčím z radu.
Čo by som ešte zmenil je dokupenie letných pneumatík s diskami R17 Ronal R48 black ako na screene kt. prikladám.