Další 75 doma
Re: Další 75 doma
No a nemohlo to bát tím, jak jsi měl tu jednu hadičku ucpanou? Nemáš to teď už ok?
-
- Kontaktovat uživatele:
Založím na to nový vlákno, ať to Kubovi nesvinímeTrunda píše:No a nemohlo to bát tím, jak jsi měl tu jednu hadičku ucpanou? Nemáš to teď už ok?

Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
Nedá mi to se nepřiznat...naskytla se mi příležitost získat raritní Jaguar XJ40 v provedení Majestic,jedna ze 121 kusů prodloužené verze.V rámci obchodu na to padly obě mé 75...
tak jsem bez Rovera,zbyl Range Rover,Land Rover a pár kočiček...Doufám že na mně nezanevřete,nedalo se odolat,bylo to silnější... 

Range Rover a MG B GT
Co už s tebou 
Jen moc nechápu.... to jsi ty R75 neměl na běžné ježdění? Co je tedy nahradí, protože přeci jen XJ40 v prodloužené verzi není zrovna auto na otočku do města....

Jen moc nechápu.... to jsi ty R75 neměl na běžné ježdění? Co je tedy nahradí, protože přeci jen XJ40 v prodloužené verzi není zrovna auto na otočku do města....

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se myslím dá pochopit
A kde je psáno, že si nepořídíš časem nějakou další R75, nebo něco jiného z této stáje (SD1, P6, ...)?

Se zelenou pravostrannou CDT jsem jezdil,to ano a ta druhá KV6 byla původně pro ženu,ale ta od té doby co má Granadu Mk2 Tournier se 75 jezdit nechtěla...No a já jezdím už pár měsíců krátkou XJ40 a ta je na to úplně ideální
Dlouhá je spíš na výlety v hezkém počasí a současně má potenciál do budoucna.Prostě je to takový návrat proti proudu času,a ty starší auta mají pro mně prostě větší kouzlo a zadní náhon.Takže někdy třeba nastane zpestření Roverem,ale už to bude maximálně do P6

Dlouhá je spíš na výlety v hezkém počasí a současně má potenciál do budoucna.Prostě je to takový návrat proti proudu času,a ty starší auta mají pro mně prostě větší kouzlo a zadní náhon.Takže někdy třeba nastane zpestření Roverem,ale už to bude maximálně do P6

Range Rover a MG B GT
Děkuju za pochopeníAnderN píše:Tak to se myslím dá pochopitA kde je psáno, že si nepořídíš časem nějakou další R75, nebo něco jiného z této stáje (SD1, P6, ...)?

Range Rover a MG B GT
To dokážu pochopit. Ostatně máš range ROVER a land ROVER, tak není co řešitJakubP píše:Nedá mi to se nepřiznat...naskytla se mi příležitost získat raritní Jaguar XJ40 v provedení Majestic,jedna ze 121 kusů prodloužené verze.V rámci obchodu na to padly obě mé 75...tak jsem bez Rovera,zbyl Range Rover,Land Rover a pár kočiček...Doufám že na mně nezanevřete,nedalo se odolat,bylo to silnější...

Ten Jaguar to je s hranatýma světlama? Mohlo by být foto?
Když vidím Daimler DS420, tak tak slintám jak doga

To je fakt,Rovery/LR a RR jsou stejně z jedné rodiny
S hranatýma vzadu a vepředu buď hranatá(jak se říká v Anglii "fish tank":) nebo čtyři kulatá.

S hranatýma vzadu a vepředu buď hranatá(jak se říká v Anglii "fish tank":) nebo čtyři kulatá.
Range Rover a MG B GT
Pěkný kousky, musíš to vzít na nějakej sraz, abych to prolezl a nasál vůni starých aut