NOVÝ KOUSEK PRO ČECHY
Re: NOVÝ KOUSEK PRO ČECHY
Velká gratulace mám to samý i v té barvě. Tak jsem 1 z těch 2 kteří mají správný zápis v TP.
-
Ahoj Calle, vím jaké je tvoje, viděli jsme se přece v Poděbradech Máš ho moc pěkné.
Ahoj taky tě zdravím a dík za pochvalu
-
Ještě jednou velký díky to Call a Jirka Žák, žlutá bestie už je na značkách a má za sebou dnes pár desítek kilometrů.
http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/MGF_Trophy/
http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/MGF_Trophy/
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Krása a dobrá investice
Pěkný fotky a nafotit to v řepce je dobrej nápad
Nevím, jestli tu máme řepku nějak v lásce.... já tedy fakt ne
-
V Trophy je ještě plná německého benzínu, tak už bez řepky typu MEŘO (Fame). Vzhledem k neoblibě tohoto bio nesmyslu i u mojí maličkosti věřím, že se podaří prosadit alespoň syntetická přísada.
Děkuji za chválu.
Děkuji za chválu.
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Oukej ..... pak ale nechápu, proč jsi to pole Trophynou pořádně nepojezdil a pak na té zválcované řepce neudělal vítězné foto?
-
Myslím, že respektování vlastnických práv je jeden ze základních kamenů demokracie, proto bych si něco takového opravdu nedovolil. Jinak Flitzer je určen k leštění, ten nezažije ani projížďku v dešti.
Trunda nesnáší vše, co se dá nalít do naftovýho motoru
-
Krasavec!
- jirizak1956
VČERA SE NÁM PODAŘILO S DIETREM OPĚT OBOHATIT ČECHY O JEDNU TROPHYNU, TENTOKRÁT JE MODRÁ
JELI JSME ZA TMY, TAK JSEM NEFOTIL, FOTKY BUDOU ČASEM NÁSLEDOVAT,
POKUD SE PODAŘÍ DNES VYMĚNIT JEDEN MĚCH, TAK ZÍTRA BUDE K VIDĚNÍ NA PROJÍŽĎCE, TOŽ AŤ JE ÚČAST VELIKÁ, MODRÁ V ČECHÁCH JEŠTĚ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ NEJEZDÍ.
JELI JSME ZA TMY, TAK JSEM NEFOTIL, FOTKY BUDOU ČASEM NÁSLEDOVAT,
POKUD SE PODAŘÍ DNES VYMĚNIT JEDEN MĚCH, TAK ZÍTRA BUDE K VIDĚNÍ NA PROJÍŽĎCE, TOŽ AŤ JE ÚČAST VELIKÁ, MODRÁ V ČECHÁCH JEŠTĚ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ NEJEZDÍ.
Jo to je ta co jsem tu dával inzerát, že byla na prodej? Tak skvělé, když se objeví na klubové scéně
-
Je to taková pastouška, která bude potřebovat mnoho lásky, ale Jirka je lamač nejen ženských srdcí. Tzn. včera cca 300km a překvapivě dojela. Tak mi teď parkuje v garáži 343kw (465k) od MG.