MGF/TF projížďka 19. května 2018
Re: MGF/TF projížďka 19. května 2018
Tak ať se vám sraz vydaří! Těšíme se na fotečky
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska (sobota) ve 12:10 mně na D5 mezi Loďěnicemi a Berounem předjíždělo stříbrný F/TF. Jel jsem s mým modrým ZTT, tak jsem na něj aspoň bliknul zezadu, ale asi si mně ani nevšim... Předpokládám, někdo spěchal na sraz
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
-
Projíždka pěkná, muzeum aut taky a ani hlady jsme nebyli, vyplatilo se jet z Jihlavy. DÍKY .
Karel Jihlava
MG TF 135
MG TF 135
Projížďka byla fajn. Lidi taky. Tak zase někdy rád přijedu. Čekám na fotky. Díky.
-
Vážení přátelé,
předně se omlouvám, že doplňuji fotky a zhodnocení celé projížďky až teď.
Fotografie: https://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/MG ... _20180519/
Průběh setkání bych hodnotil jako vydařený, odjezd z Berouna proběhl dle plánu před třináctou v počtu deseti MG, při krátké zastávce v Nižboře se k nám připojila ještě paní Bonrathová s VVC a jedna Alfa Romeo Spyder. Následná cesta přes Křivoklát do Lán byla příjemná i díky přejícímu počasí. V Lánech se všechny posádky zuučastnily vědomostní soutěže, kdy na první místo vyšplhala posádka Michal a Michal. JAKO HLAVNÍ CENA BYL ZLATÝ MĚCH, který se svoji dcerkou udělal Jirka Žák, na fotce je vidět. Gratuluji.
Během prohlídky muzea jsme měli možnost vidět jak historické skvosty typu Ford model T až po nové GT od stejné značky. Následný pozdní oběd v přilehlé restauraci byl plný vtípků a atmosféra byla vynikající. Na parkovišti jsme pak ještě prohledli všechny detaily Karlova krásného TF.
Na závěr se ještě část účastníků přesunula ke grilu a dvorek u Bonrathů zažil historicky největší koncentraci britský vozidel.
Přátelé, ještě jednou děkuji za Vaši účast, věřím, že akci na podzim zopakujeme v další destinaci.
předně se omlouvám, že doplňuji fotky a zhodnocení celé projížďky až teď.
Fotografie: https://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/MG ... _20180519/
Průběh setkání bych hodnotil jako vydařený, odjezd z Berouna proběhl dle plánu před třináctou v počtu deseti MG, při krátké zastávce v Nižboře se k nám připojila ještě paní Bonrathová s VVC a jedna Alfa Romeo Spyder. Následná cesta přes Křivoklát do Lán byla příjemná i díky přejícímu počasí. V Lánech se všechny posádky zuučastnily vědomostní soutěže, kdy na první místo vyšplhala posádka Michal a Michal. JAKO HLAVNÍ CENA BYL ZLATÝ MĚCH, který se svoji dcerkou udělal Jirka Žák, na fotce je vidět. Gratuluji.
Během prohlídky muzea jsme měli možnost vidět jak historické skvosty typu Ford model T až po nové GT od stejné značky. Následný pozdní oběd v přilehlé restauraci byl plný vtípků a atmosféra byla vynikající. Na parkovišti jsme pak ještě prohledli všechny detaily Karlova krásného TF.
Na závěr se ještě část účastníků přesunula ke grilu a dvorek u Bonrathů zažil historicky největší koncentraci britský vozidel.
Přátelé, ještě jednou děkuji za Vaši účast, věřím, že akci na podzim zopakujeme v další destinaci.
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Krásné jste to měli
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hmm ... že by byl čas pořídit kabrio? No jo, ale to bych musel rovnou dvě, abychom se vlezli
Přesně tak..... čím víc to člověk odkládá, tím víc ho to štve a navíc ho pak ten stejně nezbytný krok bude stát víc peněz
Ale taky jsem přemýšlel jak bych od nového školního roku eFkem vozil ráno děti do školy
No, na(ne)štěstí mám doma další dva rozdělané projekty, už nemám ani na ně kloudně místo, takže tohle prostě asi fakt neklapne.
Ale taky jsem přemýšlel jak bych od nového školního roku eFkem vozil ráno děti do školy
No, na(ne)štěstí mám doma další dva rozdělané projekty, už nemám ani na ně kloudně místo, takže tohle prostě asi fakt neklapne.
-
Zelené VVC bude asi na prodej, a kdyby šlo do dobrých rukou...
-
- Kontaktovat uživatele:
Neprovokuj Trundu...Dieter Bonrath píše: ↑úte kvě 22, 2018 10:16Zelené VVC bude asi na prodej, a kdyby šlo do dobrých rukou...
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Michale ty taky neprovokuj Trundu.... že nemá provokovat Trundu jsem chtěl napsat já, ale při té provokaci jsem si řekl, že na to reagovat raději nebudu Tak mě fakt neprovokujte, protože už tak v noci moc nespím
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to jasný. Dietr má prodáno...
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Michale, gratuluji
-
- Kontaktovat uživatele:
Trundo, nebraň se tomu. Stejně ho koupíš a takhle si jen prodlužuješ trápení a ty probdělý noci...
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
-
Tak Trundo, čekal jsem, kdy zavoláš a domluvíš si převzetí a stále nic. Víš jaký by to byl lék na občasnou trundomyslnost?