PRO BRITISHOPEN: MOJE AUTO BYDLÍ NA CHALUPĚ NAD NEVEKLOVEM, COŽ JE U BENEŠOVA U PRAHY
PRO KRYŠTOFA: VÍM O TVÉ PROJÍŽĎCE, ALE TEN DEN SE ZŘEJMĚ VRACÍM ZE STŘEDOMOŘÍ, ŠKODA DIETER MĚ BUDE INFORMOVAT
MGF v Alpách
-
Re: MGF v Alpách
jirizak1956... Tak to je vtipne, vcera jsem dorazil domu kdy jsme byli dva dny pod stanem a zaroven jsme si vcera v Neveklove kupovali snidani. nikdy predtim sem tam nebyl. Precetl jsem si to ale az dnes. Tak snad nekdy priste.
Ps. Uz dlouho jsem nejel po tak hroznych okreskach jako kolem prave Orliku, Slap a tam po okoli Neveklova, musel jsem jet pomalu krokem
Ps. Uz dlouho jsem nejel po tak hroznych okreskach jako kolem prave Orliku, Slap a tam po okoli Neveklova, musel jsem jet pomalu krokem
- - - MGF 1.8 2001 - - -
- jirizak1956
ŠKODA, ŠKODA PŘEVELIKÁ, MOHLI JSME SE KRÁSNĚ PROJET PO TĚCH CESTÁCH KOSTRBATÝCH.
ASI TŘI ROKY PÍŠU, TELEFONUJI ,INFORMUJI, ŽADONÍM O NÁPRAVU SILNIC V TÉTO LOKALITĚ.
KONEČNĚ PRÝ DEFINITIVNĚ SCHVÁLEN NOVÝ POVRCH TRASY BENEŠOV -NEVEKLOV-SLAPY V ROCE 2019.
TAK PŘIJEĎ ZASE PŘÍŠTÍ PRÁZDNINY A SNAD SE PROJEDEM PO KRÁSNÉM, NOVÉM POVRCHU.
ASI TŘI ROKY PÍŠU, TELEFONUJI ,INFORMUJI, ŽADONÍM O NÁPRAVU SILNIC V TÉTO LOKALITĚ.
KONEČNĚ PRÝ DEFINITIVNĚ SCHVÁLEN NOVÝ POVRCH TRASY BENEŠOV -NEVEKLOV-SLAPY V ROCE 2019.
TAK PŘIJEĎ ZASE PŘÍŠTÍ PRÁZDNINY A SNAD SE PROJEDEM PO KRÁSNÉM, NOVÉM POVRCHU.
Jirko? Proč se ti zasekává CapsLock?
- jirizak1956
TRUNDO, NEZASEKÁVÁ,
VŠICHNI JEDNOU DOSPĚJEME K BRÝLÍM NA ČTENÍ A ABYCH JE NEMUSEL POŘÁD HLEDAT, TAK MI TA VELKÁ PÍSMENA VYHOVUJÍ, I NA PAPÍREK SI PÍŠU POZNÁMKY VELKÝMA TISKACÍMA. KAŽDÝ JE NĚJAK POSTIŽEN, JÁ TAKTO.
VŠICHNI JEDNOU DOSPĚJEME K BRÝLÍM NA ČTENÍ A ABYCH JE NEMUSEL POŘÁD HLEDAT, TAK MI TA VELKÁ PÍSMENA VYHOVUJÍ, I NA PAPÍREK SI PÍŠU POZNÁMKY VELKÝMA TISKACÍMA. KAŽDÝ JE NĚJAK POSTIŽEN, JÁ TAKTO.
To Ti zcela rozumím, ale není to systémové řešení. Nám se to totiž naopak čte špatně a Tobě to stejně nepomůže, protože ostatní píšeme normálně.
Víš že tu máš možnost si nastavit zvětšení stránek?
Vpravo nahoře rozklikni nabídku pod svým nickem a otevři Uživatelský panel. Tam pak v Osobním nastavení je možnost si změnit Velikost textu. Viz. obrázek:
Právě kvůli takovým potřebám jsme stránky přepracovali. Toto by mělo fungovat správně i na telefonu v prohlížeči. Ačkoli na telefonu je asi pořád pohodlnější používat aplikaci Tapatalk, která umí posílat automaticky i oznámení na telefon, když někdo odpoví na příspěvek apod.
Tož taková vsuvka.... ber, neber, ale i tolerance Tvého řešení je na možnost
Víš že tu máš možnost si nastavit zvětšení stránek?
Vpravo nahoře rozklikni nabídku pod svým nickem a otevři Uživatelský panel. Tam pak v Osobním nastavení je možnost si změnit Velikost textu. Viz. obrázek:
Právě kvůli takovým potřebám jsme stránky přepracovali. Toto by mělo fungovat správně i na telefonu v prohlížeči. Ačkoli na telefonu je asi pořád pohodlnější používat aplikaci Tapatalk, která umí posílat automaticky i oznámení na telefon, když někdo odpoví na příspěvek apod.
Tož taková vsuvka.... ber, neber, ale i tolerance Tvého řešení je na možnost
- jirizak1956
Díky za komentář Trundo, tak jsem to zvětšil na 300% a to jsou veliké kobyly, z tabletu to jde, ale v mobilu asi zůstanu u těch velkých písmen, tam nepomůžou ani jogurtovky.
Jirko díky za snahu V poho... už jsem se Tě na to asi kdysi ptal, tak snad na to nezapomenu a už Tě s tím prudit nebudu
Jináč škoda, že jste nedorazili na Křivoklátské toulání. Jsem tak trošku doufal, že když už jsem byl já v Čechách, tak se konečně potkáme a vy nic. Ale chápu že to bylo v době, kdy byli všichni na dovolených. Tak snad příště
Jináč škoda, že jste nedorazili na Křivoklátské toulání. Jsem tak trošku doufal, že když už jsem byl já v Čechách, tak se konečně potkáme a vy nic. Ale chápu že to bylo v době, kdy byli všichni na dovolených. Tak snad příště