Vaha vzduchu - prosim o radu...
-
- Kontaktovat uživatele:
Vaha vzduchu - prosim o radu...
Ako som pisal nedavno, myslel som, ze mam pokazene turbo. Turbo je ale ok, auto dost zere a v nizsich otackach netaha. Dnes som si meral cas z 0 na 100 a bolo to viac ako 20 sekund. Je to pravdepodobne vaha vzduchu. Problem je v tom, ze neviem kde ju hladat. Nechcem ju objednavat, pokial by nebola chyba v nej...
Prikladam foto motora, pokial niekto viete kde ju hladat, poprosim Vas, zakruzkujte miesto, kde hladat...
Dakujem pekne.
Prikladam foto motora, pokial niekto viete kde ju hladat, poprosim Vas, zakruzkujte miesto, kde hladat...
Dakujem pekne.
Rover 75 2,0CDTi
Ahoj,kde je váha vzduchu si nepamatuju,možná bych ji na svém našel,na fotce ne.Ale nevím,jestli si poradíš.Nedávno jsem byl v servisu v Bratřejově,je to kousek za Vizovicemi,myslím,že bys to s Trenčína neměl daleko a tam se zaměřuje p.Hampl taky na Rovery a tenkrát mi říkal,že se váha dá proměřit a teprve potom se vymění.Byl jsem tam spokojen.
Ked sa mne zacinala odporucat vaha, tak som ju nahradil tymto:http://tuning-diesels.com/Synergy/Synergy.htm, vtedy to bolo toto riesenie za cenu originalnej vahy.
Ja som pouzil pri pokazenej vahe vzduchu na mojom 620 SDi nieco ako nasobic napatia,cerpal som zo stranky http://www.geocities.com/tech4tdi/, vyslo ma to na nejakych 40 Sk,vysledok vyborny, odporucam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaha vzduchu - prosim o radu...
Zabudol som sem napisat vysledok... Vahu vzduchu som vymontoval, vycistil technickym benzinom a ide ako nova Auto krasne taha hned od nizkych otacok...
Rover 75 2,0CDTi
Taky sem včera nechal vyčistit váhu vzduchu a je to super. Uvidím jak to dlouho vydrží.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz jazdim mesiac a vsetko OK, ked to vydrzi len 3 mesiace, tak pohoda... Demontujem a precistim znova
Rover 75 2,0CDTi
nazdar hosi mam podobny problem auto mi pekne tahalo od nejakych 2000 az do maxima krasa a teraz zacne az pri nejakych 2500 do 3200 a pak zase ako keby utlm meral som aj zrychlenie a z povodnych 11 mam 15 a ked auto ide okolo 80 citit ze zacalo tahat ale je len take nepatrne a zase az pokial sa pomalicky dostane do tych 2500 otacok a pak trosku potiahne a zase utlm neviete co by to mohlo byt????
ROVER 25 2,0 iDT
-
- Kontaktovat uživatele:
Mohla by to byt prave VAHA VZDUCHU... Alebo Ti v horsom pripade odislo turbo...
Rover 75 2,0CDTi