Takže vážení přátelé večeře zajištěna . vybral jsem z kuchařkou pro vás Vepřovou panenku s pepřovou omáčkou. Podotýkám že jsme toto měli před mnoha lety v Horizontu Bystrovany a všem to moc chutnalo. Takže doufám že nebudete zklamáni. Pro pořádek uvádím že potřebuji přesný počet osob do 11.12.2018 do 13,00 hod!!!!!
Budu se na Vás těšit Jarda.
Vážení přátelé mnohokrát děkuji za bohatou rekordní účast na osmé večeři. Byl jsem opravdu překvapen takovou účastí takže doufám že za rok bude 9-tá večeře. Byl jsem mezi Vámi opravdu rád a to v době kdy mám velmi těžké období ohledně mojí manželky paní prezidentové jak jí říkáte.
Opravdu jsem si to užil a přišel na jiné myšlenky, ještě jednou moc děkuji.
Posílám pár fotek a poslední dvě je naše první pravnučka s Ivanou v náručí když byli u nás v neděli. Díky moc a těším se na další setkání s přáteli. Jarda
Jardo, díky za zorganizování večeře. Paní Prezidentové přeji hodně síly.
Andernovi dík za super kalendář. Snad ho pověsím. No, ale co když na něj bude sedat prach, svítit slunko, nebo srát mouchy?!?! Raději ho schovám jak předchozí
Jardo, děkujeme za organizaci večeře. Je skvělé potkat se s přáteli v mezičase od konce sezony po začátek nové. Také přejeme hodně síly, ať těžkou chvíli zvládnete.
MG ZT CDTi @ 118 kW / 370 Nm - 2009-? :: 200.000 km @ Rover 25 18K4F / automat CVT - 2013-? :: 50.000 km @ Rover Mini Cooper - 2016-? :: 20.000 km @
Ex. Rover 620 SDi - 2004-2009 :: 100.000 km @