Těhlice vyměněná i s úklidem za cca 2,5 hodiny.
Jasně.... jsem povolil poloosu a unašeč skoro vypadl, jak bylo ložisko vylágrované (viz. video). Ale když jsem zkusil zvednout kolo a hébat s ním, tak nic cítit nebylo. No fuk....
Všechno šlo jak po drátku. Všechny šrouby šly hezky povolit, čep řízení šel ven raz dva..... jo sranda. Zmáčknul jsem mu manžetu a vytekla z něj voda

Jediné, co to zkomplikovalo, tak nešel mi ven vymlátit čep spodního ramene. Fakt mě to nebavilo, tak jsem se naštval, vlezl do depozitáře a našel druhé rameno se stejnou geometrií. A to jsem dal na tu druhou těhlici.
Co je zajímavé a asi příčina zdechnutí ložiska, tak na homokineťáku nebyla gumová manžetka. Takže tam do toho asi teklo. Teď jsem tam naplácal hromadu vazelíny a asi holt bud muset koupit aj homóša.
No, smontováno, namazáno, ať to jde zas hezky rozdělat. A vrzání je fuč

Tak koupím ložiska. Koukal jsem, že už jich moc v nabídce nemají. Jen dva, tři výrobce a z těch lepších už ne. No a jak se oteplí, tak to vyměním. I s tím kloubem a čepem, pokud se tedy neozve dřív. Asi hodím do tohohle ramene ten Powerflex a udělá se geometrie.
Jinak z převodovky mi celkem kape olej kolem poloos. Asi tam ty ložiska taky budou na výměnu, tak se asi na jaře udělají.