Mattyfu a rodiný mazel
Re: Mattyfu a rodiný mazel
Myslíš toto?
Jestli jo, tak se mrknu jestli ještě mám.
Tak mám čtyři kusy.
Snad už je zima za námi a tak jsem probudil Mazla ze zimního spánku, kdy od Vánoc nejezdil, jelikož jsem si pořídil na dojíždění do práce jiný dejly car. Udělal jsem servis brzd, zkouknul a pořádně ovapkoval podvozek, zjistil co bude pro letošek nutné udělat a mohl jsem konečně přezout na letní. Kilometry bohužel neúprosně přibývají, ale bylo příjemné se zase projet s tou perfektně znějící V6.
Rover 75 2.0 V6
Krasavec 

- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
Tajně doufám, že až dodělám všechny drobnosti a povede se lakování, tak bude pak moje auto stejně krásný jak tenhle krasavec... 

Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)
Vypadá fakt dobře.
Díky hoši, bohužel nemohu říct, že je to 100% stav, nějaké škrábance už za ta léta nasbíral, ale snažím se ho chránit co to jde. Bohužel už te%d vím, že Otvírák nedám, což mě štve, ale ono to klapne jindy.
Rover 75 2.0 V6
Zdar borci, je to téměř rok, co jsem se snažil zrenovovat přední světla broušením a lakováním bezbarvý lakem stejně jako to udělal kdysi táta. Bohužel to se ukázalo jako kravina, protože po roce byl lak znova popraskaný, hrubý a matný. Bohužel sundat ho byl opravdu boj, celá renovace mi trvala nějakých 8 hodin, padlo opravdu hodně brusného papíru, jeden aceton, ale výsledek snad je ucházející. Jen mi radost kazí bolavá záda, které mi rozhodně nepoděkovaly.
Rover 75 2.0 V6
Ty, ale už jsi to teď nelakoval, že ne?
Ne ne nelakoval, fakt mi to sundavání stačilo. Je to chráněné voskem, no uvidíme jak bude odolávat ostřikům, ale asi není problém ta světla jednou či dvakrát za měsíc přeleštit.
Rover 75 2.0 V6
Oukej
.... Mimochodem ty ostřikovače vypínáme. První věc, která se řeší, když auto napojíme na diagnostiku, protože je to hrozná kravina. Nehledě na to, že to zbytečně spotřebovává kapalinu.

No je teda fakt, že tyhle rozprašovače jsem nikdy a u ničeho nepochopil, dokud jsem měl na saabech a volvech plnohodnotné stěrače na světlech OK, tam to fakt čistilo, ale žádný oplach se tomu nemůže vyrovnat a ten bordel, mouchy a pod. tam stejně zůstane.
Na druhou stranu zas až tak mě to zatím netrápí jedu s Mazlem jednou max dvakrát do týdne a snažím se aby bylo hezky, v opačném případě seberu auto přítelkyni (seberu je hodně silné slovo, slušně poprosím, většinou to i natankuji páč svítí žebravé oko a jelikož se na ten bordel po dítěti, psovi a bůh ví čem ještě nemohu koukat, tak to i vyčistím a umeju.)
Na druhou stranu zas až tak mě to zatím netrápí jedu s Mazlem jednou max dvakrát do týdne a snažím se aby bylo hezky, v opačném případě seberu auto přítelkyni (seberu je hodně silné slovo, slušně poprosím, většinou to i natankuji páč svítí žebravé oko a jelikož se na ten bordel po dítěti, psovi a bůh ví čem ještě nemohu koukat, tak to i vyčistím a umeju.)
Rover 75 2.0 V6