Přírůstek do rodiny
Re: Přírůstek do rodiny
Jasan. Oba prahy jsou vyvařené. Klempíř si s tím hrál 3 dny. Prý takové auto ještě neviděl.
Rover 416 . Rover 75 2.0 CDT
On nikdy neviděl Auto??? .... co konkrétně tím myslel? Jako že pořádné plechy? Povídej..... Kolik si za to vzal peněz?
Ony už byly jednou dělané. Měly vyříznutou a navařenou kostku plechu a pak hromadu tmelu. Ale co prý ještě neviděl je, že v prahu jsou nějaké plastové přepážky. Prý alespoň nezreznou ale že je to drbačka. Z prvního obrázku prahu na druhý to stalo 2000.
Plastové přepážky? O tom jsem nikdy nic neslyšel.... nebylo to tam taky nabastlené?
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Je to tak jak pise kousek ze zvedacim mistem je plastova přepažka taky jsem na ni narazil kdyz jsem vařil zadni čast , když ji nevykuchaš tak je to naběh na pěkny požar
Tož fajn... zas su chytřejší
Ahoj ahoj
Co ty tlumiče a pružiny, které si před nějakou dobou měnil ? Jsi spokojený ? Jsou měkký a pohodlný a přežili to ? Výška je taky v pořádku ?
Právě nějaké vybírám, originály kupovat nechci, tak se poohlížím po tuzemské nabídce a úplně nevím co koupit, nemám zatím zkušenost s tlumiči a pružinami na 75.
Díky
Co ty tlumiče a pružiny, které si před nějakou dobou měnil ? Jsi spokojený ? Jsou měkký a pohodlný a přežili to ? Výška je taky v pořádku ?
Právě nějaké vybírám, originály kupovat nechci, tak se poohlížím po tuzemské nabídce a úplně nevím co koupit, nemám zatím zkušenost s tlumiči a pružinami na 75.
Díky
Ahoj.
Oproti originálů je posoudit nedokážu. Už tam byly tlumiče Monroe. Každopádně jsem spokojen.
Oproti originálů je posoudit nedokážu. Už tam byly tlumiče Monroe. Každopádně jsem spokojen.