Můj ROVER
Re: Můj ROVER
Tak "paráda" ..... hlavně jak jsi něčemu na stopě
Před týdnem jsem vyměnil čerpadlo nafty, to co je pod zadníma sedákama. Nový čepadlo jsem koupil na ebayi.
Vybaven návodem jsem se do toho pustil. Snažší je vydělat ježka z klece jednou rukou, jak čerpadlo z nádrže. No, nakonec se to povedlo.
Rozdělat tu plastovou "klec", ve které je čerpadlo bylo celkem jednoduchý. Ale sundat hadičku z čepadla prostě nešlo. Nakonec jsem se nasral a hadičku uřízl.
Složit to vše dohromady zabralo tak pět minut. Ale nacpat celej ten blbinec do nádrře, to byl očistec. Furt tam něco zavazelo . Byla to další hadička a dráty. Nakonec jsem je odsunul bokem, ale ta sviňa čepadlo ne a ne si sednout na místo. Nakonec stačilo pootočit čerpadlem a už si to sedlo, jak prdel na hrnec.
Zatím jsem najel 500km a jsem lehce pod půlkou nádrže, Tak uvidím jestli to bylo čerpadlem.
Včera jsem překonal 366 000km.
Vybaven návodem jsem se do toho pustil. Snažší je vydělat ježka z klece jednou rukou, jak čerpadlo z nádrže. No, nakonec se to povedlo.
Rozdělat tu plastovou "klec", ve které je čerpadlo bylo celkem jednoduchý. Ale sundat hadičku z čepadla prostě nešlo. Nakonec jsem se nasral a hadičku uřízl.
Složit to vše dohromady zabralo tak pět minut. Ale nacpat celej ten blbinec do nádrře, to byl očistec. Furt tam něco zavazelo . Byla to další hadička a dráty. Nakonec jsem je odsunul bokem, ale ta sviňa čepadlo ne a ne si sednout na místo. Nakonec stačilo pootočit čerpadlem a už si to sedlo, jak prdel na hrnec.
Zatím jsem najel 500km a jsem lehce pod půlkou nádrže, Tak uvidím jestli to bylo čerpadlem.
Včera jsem překonal 366 000km.
Ty jo.... mě nějak s kilometry doháníš!
No jo.... kurnik, na kterém autě není výměna čerpadla porod?
No jo.... kurnik, na kterém autě není výměna čerpadla porod?
Tak výměna čerpadla se podařila. V nádrži bylo asi 10 litrů nafty a žádná ztráta výkonu od půlky nádrže se nekonala. Projel jsem to i na dálnici se zátěží a vše O.K.
Ale teď sháním "čudlíky" do střechy. U Rimmerů je mají, ale i na můj vkus je to raketa kolik za to chcou. Je to číslo 6.
https://rimmerbros.com/Item--i-GRID001800
Nemá někdo odkaz na alternativu???????
Ale teď sháním "čudlíky" do střechy. U Rimmerů je mají, ale i na můj vkus je to raketa kolik za to chcou. Je to číslo 6.
https://rimmerbros.com/Item--i-GRID001800
Nemá někdo odkaz na alternativu???????
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Alternativa asi nebude. Pokud budeš objednávat, tak bych se přidal, podělíme se o poštovné. Ty moje jsou taky už vybledlé a ohlodané od montáže střešního nosiče.
Jdou vytisknout na 3d tiskárně. Model je tady. https://www.thingiverse.com/thing:303615
Rover 416 . Rover 75 2.0 CDT
Pokud by někdo tiskl tak bych taky čtyři kusy vzal
Jaguar X-Type R.V. 2007 2.0D
Rover 75 R.V. 1999 1.8
Rolls Royce Silver Shadow II R.V. 1977
MGF MKI R.V. 1996 1.8 non VVC
EX: Jaguar XJ R.V. 2010 Model X351 8V 5.0 Litre
EX: Jaguar S-TYPE R.V. 1999 6V 3.0 Litre
Rover 75 R.V. 1999 1.8
Rolls Royce Silver Shadow II R.V. 1977
MGF MKI R.V. 1996 1.8 non VVC
EX: Jaguar XJ R.V. 2010 Model X351 8V 5.0 Litre
EX: Jaguar S-TYPE R.V. 1999 6V 3.0 Litre
Soused už tiskne jeden testovací kus. Když bude sedět, můžeme se domluvit.
Rover 416 . Rover 75 2.0 CDT
Bych se přidal.
Budete to muset přebrousit, přetmelit a nalakovat...
Tak cena za 4 ks by prej byla 80,-Kč plus zásilkovna. Akorát netuším jak to bude vypadat. Byl by teda zájem?
R75 cdt
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ať vytiskne vzorek, dobře vyfotí a pokud to bude mít kvalitní povrch, tak se klidně přidám. Je to ale pohledová věc, takže mám trochu obavy.
Mimochodem odkud by se to posílalo? Spousta z nás pořád někam jezdí, tak třeba by se nemuselo platit poštovné na každou zásilku zvlášť.
Mimochodem odkud by se to posílalo? Spousta z nás pořád někam jezdí, tak třeba by se nemuselo platit poštovné na každou zásilku zvlášť.
Je z Hrdějovic u ČB. Už jsem si je objednal. Hned jak budu mít fotky, postnu je sem.
R75 cdt