Displej R75/MGZT
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: Displej R75/MGZT
121$ se číňan trošku pomátl
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ranec to je, ale možná lepší to nakoupit do zásoby, dokud jsou v nabídce ... pokud vím, tak spolehlivou opravu zatím nikdo neumí.
No..... uf.... jako jde o to, že tohle se musí pájet horkovzdušnou páječkou a je to celkem vopruz. Ano, mikropájkou to asi taky půjde, ale ale.... Takže jedna věc je cena dipleje, druhá věc je "cena" montáže.
Jako mám trošku v plánu horkovzdušnou pájku pořizovat. Celkem by mě i lákalo si pohrát a zjistit co je faktickým problémem na těch stávajících displejích. Ale na to bych ideálně potřeboval, kdyby mě někdo daroval takovou přístrojovku, kde to je rozsypané, ale není do toho zasahované. Na mé se mi moc laborovat nechce. A tedy zároveň bych na tom případně natrénoval pájení.
Nicméně ta cena je přemrštěná... za ty peníze to nikdo moc nebude chtít řešit.
Skoro se mi nechce věřit, že to nelze někde sehnat za čínštější cenu. Výrobní náklady rozhodně nebudou tak dramatické. Tu to vypadá spíš na pokus o slušnou marži...
Jako mám trošku v plánu horkovzdušnou pájku pořizovat. Celkem by mě i lákalo si pohrát a zjistit co je faktickým problémem na těch stávajících displejích. Ale na to bych ideálně potřeboval, kdyby mě někdo daroval takovou přístrojovku, kde to je rozsypané, ale není do toho zasahované. Na mé se mi moc laborovat nechce. A tedy zároveň bych na tom případně natrénoval pájení.
Nicméně ta cena je přemrštěná... za ty peníze to nikdo moc nebude chtít řešit.
Skoro se mi nechce věřit, že to nelze někde sehnat za čínštější cenu. Výrobní náklady rozhodně nebudou tak dramatické. Tu to vypadá spíš na pokus o slušnou marži...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten anglán, co to dělá si za to bere 170£, píše že displej stojí 130£...
Nechal si to u něj dělat Martin (Boogiedrummer10) a prej se to po roce zase rozjelo...
Nechal si to u něj dělat Martin (Boogiedrummer10) a prej se to po roce zase rozjelo...
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele: https://www.yoycart.com/Product/22372692921/
EDIT: Tak nic. Po otevření je nastavená cena na 35 USD, což vypadá krásně, ale když si to jeden přečte pořádně zjistí, že to je cena za instalaci displeje. Po překliknutí na cenu displeje je tam 133 USD... mrchy...
EDIT 2: Nejlevnější, co jsem našel... https://www.ebay.co.uk/itm/For-Rover-75 ... .l4275.c10
EDIT: Tak nic. Po otevření je nastavená cena na 35 USD, což vypadá krásně, ale když si to jeden přečte pořádně zjistí, že to je cena za instalaci displeje. Po překliknutí na cenu displeje je tam 133 USD... mrchy...
EDIT 2: Nejlevnější, co jsem našel... https://www.ebay.co.uk/itm/For-Rover-75 ... .l4275.c10
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
To je cena za instalaci... když si přepneš na matetiál, tak tam je zase 133$
Jo tomu Boogiemu ale nevím, jestli měnil display... myslím si že ne. Ale dal za to nemalé peníze na to, že mu to fungovalo chvíli.
Jo tomu Boogiemu ale nevím, jestli měnil display... myslím si že ne. Ale dal za to nemalé peníze na to, že mu to fungovalo chvíli.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nechci se opakovat ...
No, to zas jako v případě, že se vymění ten displej, tak nevidím důvod, aby ta oprava spolehlivá nebyla.... Tomu Boogiemu tehdy displej neměnil.... v té době jsem googlil, jestli se ten displej sehnat dá a nenašel ho...
-
Ahoj kluci, moc se tu teď nevyskytuji. Přeci jen rodinka, barák a dvě anglická auta stojí čas i peníze .
Ohledně toho diplaye, přesně tak, vydrželo to jen pár měsíců . Takže celá anabáze byla zbytečná a celkem nákladná. Zase pokud zaplatíte jednou za nový display, tak ten už dalších 20let vydrží a máte klid .
Ohledně toho diplaye, přesně tak, vydrželo to jen pár měsíců . Takže celá anabáze byla zbytečná a celkem nákladná. Zase pokud zaplatíte jednou za nový display, tak ten už dalších 20let vydrží a máte klid .
Tedy v tvém případě se nejednalo o nový display, ale jen "repasi" stávajícího.... je tak? Ať v tom máme jasno
-
Přesně tak. Vymontoval jsem, poslat do UK, proběhla oprava a zase zpět do ČR. Po namontování to bylo super, ani čárka, ale za pár měsíců to bylo zpátky. Takže má smysl koupit novou a neopravovat.
Tak jen info, že kdyby někdo šel do té výměny displeje, tak se může po vánocích hlásit u mě Já se místo peněz za nový displej vybavil nádobíčkem, abych vám to mohl vyměnit
Asi si to natrénuju na svém, kde nakonec stejně chci i vyzkoušet, jestli nebude stačit jen přepájet kšandu displeje k desce. Sic tomu moc šancí nedávám....
Chtělo by to ale, aby ty nove displeje nestály takovej nesmyslnej ranec.
Asi si to natrénuju na svém, kde nakonec stejně chci i vyzkoušet, jestli nebude stačit jen přepájet kšandu displeje k desce. Sic tomu moc šancí nedávám....
Chtělo by to ale, aby ty nove displeje nestály takovej nesmyslnej ranec.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Mam tu jednu nebo dve přistrojovky na pokusy
Skvělé