cca 423.400 km
Nedávno začalo cosi zas klepat na podvozku a ejhle, už odešla i levá originální tyčka stabilizátoru. Ale byla nesmrtelná

Tak jsem ji vyměnil za Delphi, co jsem měl doma skladem. Na druhé straně zatím drží, tak snad to aspoň chvilku poslouží. Výměna tentokrát proběhla celkem hladce. Už jsem věděl jak na to, jaké klíče použít v tom horním uložení, nakonec jsem si pomohl i mou mini úhlovou bruskou z Lídla... spokojenost.
No a taky mám definitivně vyřešenou záhadu vysoké teploty. K řešení se to donutilo samo, protože pod termostatem opět louže. Tak auto putovalo k Lenhamovi, protože jsem stejně potřeboval vyměnit olej.
Takže opět prasknul domeček a po rozebrání a testu se ukázalo, že nakonec se opravdu termostat neotevíral úplně. Otevíral se jen z části a tím pádem udržoval teplotu konstantně vyšší.
Tedy dali jsme nový termostat, Lenham ho zkusil oblepit nějakým dvousložkovým lepidlem, musely se vyresetovat adaptační hodnoty, protože to samozřejmě kvůli provozu ve vyšší teplotě dávalo chudší směs.
Olej vyměněn, filtr i kabinový, poladěný jeden izolační plech na výfukem, který drnčel (mimochodem Jarku, to drnčení, co jsem myslel, tam pořád je, takže tohle bylo něco jiného
Jo a Labuťka už šla k sousedovi do garáže, takže ZT už je zas konečně pod střechou.