A Prahy se nebojte, pres vikend je to v pohode a behem toho jednoho dne přijdete jenom tak o dva roky života kvůli nervům...žijte v tom pár let a už vás nerozhodí nic...teda pokud máte v autě velkou páku na volant, která vám dodá pocit bezpečí

Beru tě za slovo.Skeeve píše:mam na tebe jeste porad kontakt, tak ti kdyztak zavolam;)
Kdepak, čtyřkilo mi stojí na Proseku a 75 u Strossu.lajonel píše:ZDravíčkohele nebydlíš náhodou na Jižním městě ? když jedu ke kámošovi. Tak u něj před barákem stojí jedno 4kilo a jedna 75..
Bydlí kousek od Crashe nebo Bouráku teď už nevim jak se tomu řiká
Cha! Naprosta pravda:D na hranace se taky tesim;)lajonel píše:Jo jinak, rád ukážu svého hranáče a pokecámdoufám, že mi do toho nic nevleze
![]()
Teď ještě sehnat někoho kdo pojede semnou a nepijejak psal Vilém neni to ono jít do hospody a vypít tam 2l
nealkoholickýho piva
Cha! Naprosta pravda:D na hranace se taky tesim;)[/quote]Skeeve píše: jak psal Vilém neni to ono jít do hospody a vypít tam 2l
nealkoholickýho piva
Mliko? a nechces nejaky kolacky?:DRoman620ti píše:Jaké pivo, si dáme pulitr dobře vychlazeného mléka, ne![]()
Mno na strankach mam zatim zaregistrovanych jen par uzivatelu, ale snad se to jeste zlepsi pred tim osudnym vikendem;)lajonel píše:Hah já už to vidim jak nam "Malý" poVánoční sraz přijede víc lidí než do Rajhradu
super! diky moc!:)Rohlik píše:ho hooo...jdu do toho s vami!tesim se!
jojo, vypada to pekne:c)Roman620ti píše:Paráda, už se nám to rozrůstá
I TY jedenRoman620ti píše:Paráda, už se nám to rozrůstá
Muhehe:D hodnej kluk;)Roman620ti píše:Tak už jsem to našel a chybu napravil![]()