Také děkujeme za dobře připravený sraz
Na drezíně tělocvik, v muzeu vzpomínky na dětství a první roky za volantem… no a ta vesnička středisková, musíme to dětem pustit!
XI. Otvírák 27.4.2024
Re: XI. Otvírák 27.4.2024
Také chceme poděkovat organizátorům Otvíráku a Zakarovi za moc hezké fotky . Počasí bylo parádní ve Mlýně to měli taky moc hezký Plznička (Škopek) byla jako křen a i dámám chutnalo točené Prosecco , Dreziny i Automuzeum bylo dobře zvolené , takže se akce opravdu podařila a už se těšime na Mezinárodní sraz v Olomouci ,
-
- Kontaktovat uživatele:
Také my se přidáváme s velmi kladným hodnocením celého srazu. V klokočkovém mlýnu panovala výborná nálada s dobrým občerstvením a bylo to opravdu dobré ,přátelské posezení. Drezíny byl výborný nápad , muzeum veteránů bylo potěšením očí na naše stará auta která jsme dobře znali .
Doufáme že budete v tradici pořádání srazů dále pokračovat. Ještě jednou děkujeme za pěkný sraz.
Jarda a Maruška.
Doufáme že budete v tradici pořádání srazů dále pokračovat. Ještě jednou děkujeme za pěkný sraz.
Jarda a Maruška.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Málem bych zapomněl -- ty perníčky, to je luxus Děti už většinu zlikvidovaly, ale jeden jsem uchránil, abych ho vyfotil a chvíli se jím kochal, než ho taky rozporcují Krásné provedení a zjevně jsou i dobré
Jak je dělanej ten znak Roveru?????????????
Díky organizátorům za bezva sraz.
Ubytování ve Mlýně, projížďka drezínou a prohlídka auťáků našich rodičů i dědů v muzeu byly úžasné.
Poznala jsem nové fajn lidi s podobnými zájmy, určitě se ještě uvidíme.... vidím to na září v Rajhradě.
A Zakarovi též poděkování za fotky
Zdraví Ivetina
Ubytování ve Mlýně, projížďka drezínou a prohlídka auťáků našich rodičů i dědů v muzeu byly úžasné.
Poznala jsem nové fajn lidi s podobnými zájmy, určitě se ještě uvidíme.... vidím to na září v Rajhradě.
A Zakarovi též poděkování za fotky
Zdraví Ivetina
Pár fotek ze srazu.
https://photos.app.goo.gl/p2Nscm5kvHb6rAtw8
https://photos.app.goo.gl/p2Nscm5kvHb6rAtw8