XVII. RAJHRAD 14.9. 2024
XVII. RAJHRAD 14.9. 2024
Zdravím Vás přátelé.
Letošní XVII. sraz č. 2 na jižní Moravě bude v Rajhradu a to v sobotu 26.10. 2024.
Začátek srazu bude v 9:00h, na adrese Rajhrad, Klášter 1. Vozidla zaparkujem na levém "nádvoří", tak jak v minulosti.
Po příjezdu na parkoviště se bude vybírat startovné 150,- Kč, ze kterého budou hrazeny výdaje související s organizací srazu.
Oběd je zajištěn v Taverně od 11:00h, domluveno je jedno jídlo.
Vývarová polívka 69,-Kč
Hovězí guláš s knedlíkem 250,-Kč
Počet pište zde ve fóru nebo SMS na 606 365 419.
Po obědě asi ve 13:00hod se vydáme spanilkou do Technického muzea ve Studenci, které se letos otevřelo.
Zde jsou k vidění vojenské věci spojené s letectvím. https://www.ceskatelevize.cz/porady/112 ... 221500028/
Pokud by byl zájem a čas, je možno navštívit Letecké muzeum v nedalekém Koněšíně.
Cena vstupného je: dospělí 100Kč TM Studenec, 150Kč TM Studenec + LM Koněšín
děti od 6-15 let, studenti, důchodci, ZTP 50Kč TM Studenec, 75Kč TM Studenec + LM Koněšín
děti do 6 let zdarma
https://www.letecke-muzeum.cz/kontakt/
Lze platit platební kartou.
Je možné, že se k nám připojí i lidi z Jaguar clubu.
Těším se na Vaši účast.
Keksin
POZOR POZOR
V Rajhradu je uzavřen most, takže se ke klášteru nedá dostat skrze Rajhrad!!!!!!!
Z dálnice D2 na Blučinu, Opatovice, Rajhradice a klášter.
Nebo z Brna po Vídeňské na Rajhrad, Holasice, Vojkovice, Blučina, Opatovice, Rajhradice a klášter.
Letošní XVII. sraz č. 2 na jižní Moravě bude v Rajhradu a to v sobotu 26.10. 2024.
Začátek srazu bude v 9:00h, na adrese Rajhrad, Klášter 1. Vozidla zaparkujem na levém "nádvoří", tak jak v minulosti.
Po příjezdu na parkoviště se bude vybírat startovné 150,- Kč, ze kterého budou hrazeny výdaje související s organizací srazu.
Oběd je zajištěn v Taverně od 11:00h, domluveno je jedno jídlo.
Vývarová polívka 69,-Kč
Hovězí guláš s knedlíkem 250,-Kč
Počet pište zde ve fóru nebo SMS na 606 365 419.
Po obědě asi ve 13:00hod se vydáme spanilkou do Technického muzea ve Studenci, které se letos otevřelo.
Zde jsou k vidění vojenské věci spojené s letectvím. https://www.ceskatelevize.cz/porady/112 ... 221500028/
Pokud by byl zájem a čas, je možno navštívit Letecké muzeum v nedalekém Koněšíně.
Cena vstupného je: dospělí 100Kč TM Studenec, 150Kč TM Studenec + LM Koněšín
děti od 6-15 let, studenti, důchodci, ZTP 50Kč TM Studenec, 75Kč TM Studenec + LM Koněšín
děti do 6 let zdarma
https://www.letecke-muzeum.cz/kontakt/
Lze platit platební kartou.
Je možné, že se k nám připojí i lidi z Jaguar clubu.
Těším se na Vaši účast.
Keksin
POZOR POZOR
V Rajhradu je uzavřen most, takže se ke klášteru nedá dostat skrze Rajhrad!!!!!!!
Z dálnice D2 na Blučinu, Opatovice, Rajhradice a klášter.
Nebo z Brna po Vídeňské na Rajhrad, Holasice, Vojkovice, Blučina, Opatovice, Rajhradice a klášter.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: XVII. RAJHRAD 14.9. 2024
Všichni doufáme, že nebude tak zle. Alespoň v sobotu. Jo neděle pondělí bude asi krušné.
Rajhrad info https://www.edpp.cz/raj_odtokove-pomery/
jak vidíte na mapkách, kritické linie jsou jen na druhé straně Rajhradu, oblasti kláštera se netýkají
Rajhrad interaktivní mapa https://www.edpp.cz/raj_mapa-povodnoveho-planu-mesta/
to už je méně optimistické, ale do poledne soboty to nevidím černě.
Obdržel jsem sms od mého modrého anglického vozu, že nikam nejede, že mu nefungují stěrače.
O druhém anglickém oři ani nemluvím. Budu muset vylosovat některý z vozů před domem, mimo garáž.
Rajhrad info https://www.edpp.cz/raj_odtokove-pomery/
jak vidíte na mapkách, kritické linie jsou jen na druhé straně Rajhradu, oblasti kláštera se netýkají
Rajhrad interaktivní mapa https://www.edpp.cz/raj_mapa-povodnoveho-planu-mesta/
to už je méně optimistické, ale do poledne soboty to nevidím černě.
Obdržel jsem sms od mého modrého anglického vozu, že nikam nejede, že mu nefungují stěrače.
O druhém anglickém oři ani nemluvím. Budu muset vylosovat některý z vozů před domem, mimo garáž.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Vážení, vzhledem k počasí se plán srazu mění.
Začátek bude od 10 hodin a odpolední spanilá jízda do muzea se ruší.
Kdo chce přijet ať přijede.
Případná neúčast nahlášených se omlouvá.
Začátek bude od 10 hodin a odpolední spanilá jízda do muzea se ruší.
Kdo chce přijet ať přijede.
Případná neúčast nahlášených se omlouvá.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rádi se uvidíme, ale kdo to má víc jak 100km tak to zvažte, cesta ve vytrvalém dešti je nic moc.
Pokecáme, dobře se najíme a pojedeme odpo domů.
Pokecáme, dobře se najíme a pojedeme odpo domů.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Škoda, do Studence by to byla pěkná cesta.
Nechám rozhodutí na ráno...
Nechám rozhodutí na ráno...
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Oukej.... děkuji Keksine za svolení, nechtěl jsem zde narušovat morálku, ale popravdě já už si to odpískal před týdnem. Ale tak oficiálně nahlášený jsem nebyl. Jsme po nemoci, rodinu bych v tomhle sebou tahat nemohl a musel bych jet obludou...
Ale tak přírodě naštěstí neporučíme, tak je to potřeba brát s pokorou Vánoční večeře to jistí Hlavně buďte všichni v bezpečí!
Ale tak přírodě naštěstí neporučíme, tak je to potřeba brát s pokorou Vánoční večeře to jistí Hlavně buďte všichni v bezpečí!
Mrzí mě to, ale vzdávám to.... Přeju účastníkům klidný průběh a návrat.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Tak letošní XVII. sraz v Rajhradu se vydařil i přes nepřízeň počasí.
Dojelo šest vozidel, tři Rovery, MG, Jaguar a Subaru. Díky všem co přijeli
Jídlo bylo výborný a skvěle se pokecalo (povykládalo). Nejvzdálenější účastník byl Paci
Ještě jednou díky
Jo a musím říct, že Make už mají druhého potomka, to se musí zapít , aby rostl.
Apropo, bylo mně řečeno, že bych mohl udělat znovu sraz o pár týdnů později. Byl by to VXII. sraz č.2.
Napište, jestli byste přijeli, Pokud nebudou tedy hrozit záplavy.
Keksin
Foto ze srazu https://photos.app.goo.gl/YS7FbHtqoBGM6FXi8
Dojelo šest vozidel, tři Rovery, MG, Jaguar a Subaru. Díky všem co přijeli
Jídlo bylo výborný a skvěle se pokecalo (povykládalo). Nejvzdálenější účastník byl Paci
Ještě jednou díky
Jo a musím říct, že Make už mají druhého potomka, to se musí zapít , aby rostl.
Apropo, bylo mně řečeno, že bych mohl udělat znovu sraz o pár týdnů později. Byl by to VXII. sraz č.2.
Napište, jestli byste přijeli, Pokud nebudou tedy hrozit záplavy.
Keksin
Foto ze srazu https://photos.app.goo.gl/YS7FbHtqoBGM6FXi8
Já chtěl dnes dojet, ale pro počasí jsem to zrušil.
Pokud by to bylo za pár týdnů, za rozumného počasí a sedělo mi to do termínu, na otočku bych rád dorazil.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Pokud to nebude 5.10. tak já bych přijel.
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já to dnes nezvládal, ale ne kvůli té troše vody jen vtip … doufám, že nikdo nemáte baráky pod vodou.
Jsem klidně pro opakování srazu, můžeme to udělat místo Zavíráku v půlce nebo koncem října.
Díky za fotky a samozřejmě gratulujeme k přírůstku @make!
Jsem klidně pro opakování srazu, můžeme to udělat místo Zavíráku v půlce nebo koncem října.
Díky za fotky a samozřejmě gratulujeme k přírůstku @make!
Já se také omlouvám že jsem nedorazil, zvážil jsem cestu z prahy a nechtelo se mi prijet kvuli obědu. Jinak na sraz cislo 2 bych prijel.
MG ZT 190
Rover 75 2.0 V6
Rover 75 2.0 V6
Zdravim. Ja sa chystám už 3 rok ,a ešte mi to nevyšlo.
Tentokrát som to odpískal kvôli počasiu.
Boli vydané výstrahy, a bolo by mi ľúto mojej 75-ky.
Tak snáď nabudúce.
Tentokrát som to odpískal kvôli počasiu.
Boli vydané výstrahy, a bolo by mi ľúto mojej 75-ky.
Tak snáď nabudúce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se bude opakovat, počítám s tím, že přijedem. S Keksinem jsem byl s pátek večer v kontaktu a vzhledem k vzdálenosti, jsme to odpískali.
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroj ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroj ND
Zdarec mi jsme to odpískali ve čtvrtek večer měli jsme totiž vyjiždět z Prahy už v pátek dopoledne a společně s Ivetinou spát v pátek v Modřicích a v sobotu v Náměšti nad Oslavou ( teda jestli né pod Oslavou) nakonec se nám oboum oboje ubytování podařilo zrušit i bez pokuty za což jsme majitelům poděkovali a nakonec když se ani Muzeum nekonalo tak jsme udělali dobře že jsme nejeli . Tak se zatim mějte pokud bude náhradni termin tak uvidime dáme vědět pokud pojedem nebo né
Jen taková perlička.
V pátek večer jsem volal do taverny, představil se a povídám, že na akci plno lidí nepřijede, že nás bude asi deset. Vrchní že Ok, jídla se nahlásí na místě. Už jsem chtěl hovor ukončit a on povídá: "To je ta svatba???" A já že nééééééééééééé, Rover club.
A on: Aha už to vidím."
Pokud by se vrchní nezeptal, tak jsem málem zrušil hostinu na svatbě co tam byla
V pátek večer jsem volal do taverny, představil se a povídám, že na akci plno lidí nepřijede, že nás bude asi deset. Vrchní že Ok, jídla se nahlásí na místě. Už jsem chtěl hovor ukončit a on povídá: "To je ta svatba???" A já že nééééééééééééé, Rover club.
A on: Aha už to vidím."
Pokud by se vrchní nezeptal, tak jsem málem zrušil hostinu na svatbě co tam byla