kde tankuje najlepsie

mackoco
Kontaktovat uživatele:

Re: kde tankuje najlepsie

Příspěvek od mackoco » ned pro 21, 2008 13:08

Jediné comu sa dá verit aspon na Slovensku tak to je slovnaft. Tá si drží štandard stále a aj vyššiu cenu. Umna na sidlisku je jedna, ale oproti je ta JETKA spatna aj o 2 SK lacnejsia (29.90/L). Mam tu po ceste aj OMW, ktora je na zaciatku obchvatu bratislavskemu z dialnice od brna. Tam sa tocí fakt ze vela, ale pítal som sa predavaca ze oni nemaju nic predpísané co sa týka benzínu, iba vzhlad a vybavu, ale s benzínom ze mozu pancovat ako chcu. Boli aj také prípady v TV ze clovek natankoval na OMW a zdechol, potom v servise vypistil 5 litrovku bordel vody.....
Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato

TommyLee

Re: kde tankuje najlepsie

Příspěvek od TommyLee » ned pro 21, 2008 20:55

Roman620ti píše:No tos mě teda překvapil, tady v Pardubicích na Globusáckou, i když levnou pumpu slyším dost negativa ohledně špatného benzínu. I brácha si tam asi před pěti lety, nebo tak nějak vzal benzín a vůbec mu to na to nechtělo jet a furt to kuckalo. Od té doby jsem tam nejel. Tátovi s Žigulikem to nevadilo a řikal, že nic nepoznal, ale ruskej motor spálí všechno. :D No a teď nedávno jsem zase slyšel od kolegy, že mu ten benál z Globusu cukal a s tejné závady jako měl kdysi brácha. Tak nevím, ale já tam Rouvříkem nepojedu :lol:

Jinak jsem kdysi jezdil dost na JETku, ještě něž jí zkoupili ty hovada a měl jsem za to, že je tam kvalitní benzín, až v jednom testu se ukázalo, že teda moc dobře v žebříčku nedopadla. Tohle prostě nepoznáme a jsme jen ovce :-D

A do červeného beru jen od SHELLU, protože tam ten benzín mám třeba rok a radši chci kvalitní, ale stejně nic nepoznám, jestli maj v nádržích nějakej bordel. Jen doufám, že by si to nedovolili, nechat si pošpinit jméno. Kdysy byly v testech uznávaný tyto tři pumpy, které mají kvalitní benzín a které by neměli zanášet vstřiky. Byla to právě Shellka, OMW a Benzina
Tak my jsme tady ve Varech novej Globus, tak máme trošku modernější technologii než v x let starých Pardubicích. A fakt jsem ještě neslyšel jedinou negativní poznámku na benzín z Globusu. ¨

Ono nezáleží až zase tak na konkrétní benzínce jako na tom od koho ten benzín kupují...

Odpovědět