x
-
Re: ROVER 75 2.5 V6 v automatu
Auto je skvělý, motor 2,5V6 taky. Spotřeba je cca 10,5 a to jezdíme ostře.lubakar píše:Dobrý den, rád bych se poradil před koupí ROVERA 75 2.5 V6 v automatu.
Je to ročník 1999. Máte někdo představu o spotřebě? Já po něm hrozně toužím, ale všichni mi to rozmlouvaj tak nevím....
Od kamaráda jsem slyšel že by bylo fajn nechat to přestavět na plyn.
Jenže nevím jestli to jde a halavně kolik by to stalo?
Děkuji za reakce a doufám že se brzo přidám....
LPG... chápu, že je to asi úspora, ale nechat si vrtat díry o auta... Takže si řikám, buď na to mám, nebo ne a nehraju si na to s LPG. Přiznám se, že jsem také řešil u svého Range Roveru 4,6 V8..., chvilku jsem přemýšlel o montáži LPG, ale jak řikám. Buď na to mám v benzínu, nebo kupuji naftu. Nebo už jste viděli Jaguár, Bentley, Ferrari na LPG? Majitel jistě nebude moc v pořádku

Automatu v Roveru 75 bych se rozhodně vyhnul, jelikož tady neexistuje člověk, který jej opraví. Vyměnit jej nestačí, musí s k němu dodávat i naprogramovaná jednotka. Osobně mám automat strašně rád, kdo to vymyslel, by měl dostat cenu

-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: ROVER 75 2.5 V6 v automatu
Je to tak.Pokud chceš šetřit kup raději auto s dieslovým motorem.Já jsem si vyzkoušel na autě LPG již před lety a už to nechci vidět.U auta se ti sníží užitečná hmotnost,nádrž zabírá mnoho místa v kufru,při nehodě hrozí utržení nádrže a zranění cestujících.(když vidím jak některé montážní firmy provádějí připevnění nádrže ke karoserii tak mi hrůzou vstávají vlasy na hlavě)A to nemluvím o nadměrném opotřebení motoru při provozu na plyn.Také musíš vzít v úvahu pořizovací cenu a kolik jezdíš ročně km.V minulosti tady bylo více takovýchto diskuzí a myslím,že dokud si to člověk nevyzkouší tak neuvěří.Můj názor je ten,že plyn do auta NEPATŘÍ.lubakar píše:Dobrý den, rád bych se poradil před koupí ROVERA 75 2.5 V6 v automatu.
Je to ročník 1999. Máte někdo představu o spotřebě? Já po něm hrozně toužím, ale všichni mi to rozmlouvaj tak nevím....
Od kamaráda jsem slyšel že by bylo fajn nechat to přestavět na plyn.
Jenže nevím jestli to jde a halavně kolik by to stalo?
Děkuji za reakce a doufám že se brzo přidám....

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L