Zrcatka
Zrcatka
Zdravím ... rouvíky... mam dotaz ? mate nekdo skusenosti se zrcatky u rouvru ? 214 ? hodna civik neni totozna s rouvikem ? 214 ? jestli by sli tyhle zrcatka. bylo by to kruty.. http://www.sportovniautodoplnky.cz/hond ... poon-2-ks/
Re: Zrcatka
ty ti tam nepujdou, rover nema ten plast u zrcatka co ho drží rovný, ale je tam mirný ohyb, jestli chceš lepši zrcatka než tam máš ted na 214, tak si radši sežen ty z roveru 25 (a třeba je polep karbonovou folií), nekde tu bylo vysvětlené jak na montáž, je tam myslím o díru víc nebo mín, tedka nevím. Ty zrcatka z toho tveho odkazu teda nic moc, ale je to jen můj nazor, jestli jsi rozhodlý, stejne ti to nevymluvím;-)
ne ne v pohode. dik.. ja jen ze chtel zmenu . A myslel sem si, ze by to pasovalo z te hodny.. tak nic podivam se po nejakych z te 25 

No to já u toho svýho hranostaje.. mám hrozný zrcátka.. hrozně se ovládaj... a když jdu do myčky...
tak se zkroutěj jak žižala po dešti... co bych za nějaký pořádně ovladatelný zrcátka
tak se zkroutěj jak žižala po dešti... co bych za nějaký pořádně ovladatelný zrcátka

Je fakt , že na starších modelech "tuláků" byly ty zrcátka poněkud větší takže zřejmě i lepší "výhled" do zadu .
Taky s tímto trošku bojuju , ale rozhodně bych se nepouštěl do něčeho takového , jelikož výhled a comfort nic moc .
Je to jenom můj názor ,někomu se to může líbit , ale z vlastní zkušenosti vím ,že v těchto zrcátkách toho moc vidět není
Taky s tímto trošku bojuju , ale rozhodně bych se nepouštěl do něčeho takového , jelikož výhled a comfort nic moc .
Je to jenom můj názor ,někomu se to může líbit , ale z vlastní zkušenosti vím ,že v těchto zrcátkách toho moc vidět není

Shluk Rapid136,Swift 1.0,Corsa1.5D ( jen do práce
)+SAŠA 214Si