Díky za rady

no to ano, ale je tady jedno ALE, víš na kam se dávají pojistky? na PLUS nebo MÍNUS, a když to přehodíš tak kde budou pojistky?Kamart píše:tak kamarád elektrikář ríká že by to měli chytnout ty pojistky...tímhle mi to zduvodnil,, tak když dáš tu baterku opačně tak vznikne co?..Zkrat..A při skratu je co?..Největší napětí a proud!:D ,,
Já teda elektrice absolutně nerozumím, ale nechápu co mají společné pojistky s polaritou? ja osobně to chápu tak že je to okruh který díky těm pojistkám není uzavřen protože ten proud tam nepustí, a jestli to jde od plus nebu od mínus je jedno ne?Já si vždycky myslel že první to jde přes pojistky, ale tak asi se pletu...R4ms3S píše:tak kamarád elektrikář ríká že by to měli chytnout ty pojistky...tímhle mi to zduvodnil,, tak když dáš tu baterku opačně tak vznikne co?..Zkrat..A při skratu je co?..Největší napětí a proud!:D
no to ano, ale je tady jedno ALE, víš na kam se dávají pojistky? na PLUS nebo MÍNUS, a když to přehodíš tak kde budou pojistky?
A rovnou by jsi mohl nasapt odkud kam jde proud? z PLUS na MÍNUS nebo naopak?
A pak asi příjdeš na to že pojistky budou OK a bude v prdeli PC jak psal Zakar...
Ano vždycky to jde přes pojistky, KDYŽ je polaritá SPRÁVNÁ...Kamart píše:Já teda elektrice absolutně nerozumím, ale nechápu co mají společné pojistky s polaritou? ja osobně to chápu tak že je to okruh který díky těm pojistkám není uzavřen protože ten proud tam nepustí, a jestli to jde od plus nebu od mínus je jedno ne?Já si vždycky myslel že první to jde přes pojistky, ale tak asi se pletu...