ZT motor
Re: ZT motor
Tak jestli ho koupíš nebo se naněj pojedeš mrknout tak sem pak hod všechny dojmy ju... 

- Roman620ti
Tak nakonec jsem se přes krásný pobyt v mega skladu v Praze nedokopal k zavolání tomu chlapovi a popravdě už ani nemám chuť. Už jsem si vzal dovču na příští tejden, tak si raději zavolám do Jeseníku a zkusil bych si přijet pro 16ky kolesa a nějaké ty díly na stříbrňáka. Ono se mi to rozleželo aspoň v hlavě a byl bych blázen prodávat červeného. Byl to jen chvilkovej úlet
Kdo má zájem, mohu přeposlat fotky od kolegy Donutila, kterej je zaslal mě. Jsou tam aj fotky po creschtestu. Ale tutově bych počítal s nájezdem vyšším, než je udanej. Ta řadička je hrozně vošmatlaná a nádobka vypadá, jak kdyby tam byla 300.000
Ale jinak to auto vypadá opravdu krásně a ještě lépe slyšet

Kdo má zájem, mohu přeposlat fotky od kolegy Donutila, kterej je zaslal mě. Jsou tam aj fotky po creschtestu. Ale tutově bych počítal s nájezdem vyšším, než je udanej. Ta řadička je hrozně vošmatlaná a nádobka vypadá, jak kdyby tam byla 300.000

2x Rover 620ti
Už nemusíš,je prodanej.
- Roman620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Počkej počkej, tu Vartu jsi kupoval do něj???
- Roman620ti
Jestli myslíš tu s tím teď už nefunkčním okem, tak to bylo o dva roky zpět do červeného, mam na ní najeto asi do 2000km 

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Neeee, donutil tu psal že kupoval teď vartu do svýho červenýho MG a zároveň psal že červený MG ZT 4.6V8 už je prodaný. Tak jsem si říkal jestli 1+1 není náhodou 2...
Jinak ty vokatý bezúdržbovky hold nesměj nenabitý na mráz, jinak je to peklo.
Jinak ty vokatý bezúdržbovky hold nesměj nenabitý na mráz, jinak je to peklo.
- Roman620ti
Jo tákhlééé, no to by bylo super, kdyby ho koupil on, aspoň by jsme ho viděli a SLYŠELI na živo
A nevlastnilo by ho nějaký neznalé hovado 

2x Rover 620ti
Normalne, ja si ted cetl celou tuhle diskuzi a na konci mi malem ukapla slza... tohle je tak krasny pribeh s tak krasnym koncem, ze to tu jeste nebylo! Majitel tohoto skvostu je RoverClub Hero 

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
donutil píše:Ta zadní osa bude jiná, protože to má náhon na zadek,..........
Ale kdo se bude jen vozit,že? S opravou to auto schlamstne určitě 200 litrů a dnes není ta správná doba vyhazovat.

Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Nevím jestli si správně ty sluníčka vysvětluji.Vím,že si v tomto celém bloku trochu protiřečím,ale situace se neustále vyvíjela a když jsem dostal konečnou nabídku nešlo odolat.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vysvětluješ správně.
Celá diskuse je poučná a ukazuje jak je ten život zatáčkovitý a jak moc se může změnit za měsíc.
Apropo např. : .... že bys byl s 4,8 l na okruhu Mini Race Day jediný v kategorii.... ? proč seš si tak jistej???

Celá diskuse je poučná a ukazuje jak je ten život zatáčkovitý a jak moc se může změnit za měsíc.
Apropo např. : .... že bys byl s 4,8 l na okruhu Mini Race Day jediný v kategorii.... ? proč seš si tak jistej???

Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Protože nevím o nikom v republice že by ho měl.A ohledně té zatáčkovitosti v životě si myslím,že je to o penězích.To se fakt nedalo odmítnout.
Jo jezdí v osmiválci ale zn.Jaguár.Má 4,2 litru turbo s 420 koňmi na palubě a to ho okouzlilo.MG 2,5 má ještě na prodej.