dovoz ze zahraničí
Re: dovoz ze zahraničí
Myslím si,že webasto má každý diesel v 75 ce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si to myslím taky ale nemám argumenty, tak to nechci říkat na 100 procent. Moje auto webasto má a myslím že každá dieselová 75ka, která se, stejně jako moje, montovala v Mnichově, to webasto má taky.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemontovaly se R75 v Longbridge a v Oxfordu?
-
- Kontaktovat uživatele:
jj + v mnichově. Opravdu, nelžu, moje auto je Němec ueber alles. Je to psaný ve velkým techničáku. Nevím jestli se tam montovaly jen diesely nebo jen tourery nebo jen diesel tourery, ale můj koráb je narozen v Německu, zakoupen v Rakousku a spokojen v Česku.
Edit: koukám jak jsem hlópé je to v sekci motor, takže z německa je akorát motor.
Důkaz místo slibu:
Edit: koukám jak jsem hlópé je to v sekci motor, takže z německa je akorát motor.
Důkaz místo slibu:
Jen takový dotaz, bylo by reálné dovézt auto z Rotterdamu do Prahy autovlakem? Koukám totiž po jedné R75, ale prej hulí a jede max 60km/h. Takže bych se vypravil busem tam a zpět bych to chtěl vyřešit takhle elegantně. No a tady si ho dám do kupy.
R75 cdt
Zajímavý nápad, akorát neexistuje spojení nizozemí - česko autovlakem. S ČD se dá jet Praha - Poprad, Košice nebo Humenné. Po evropě je pár linek, ale ne do ČR.
Tak kdyby to někoho zajímalo, firma Metrans jezdí přímou linku a dovezou to buď do Prahy, nebo do Frýdku Místku.
R75 cdt
Jako že z Rotterdamu? Za kolik?
Do 15ti se vejdu. Přijede kamion s nájezdama, naloží a v Uhříněvsi složí. Akorát je třeba vychytat, jezdí odtamtud tak dvakrát do měsíce a musí tam mít místo na auto. Ještě ale laboruju s tím, že vezmu náhradní vstřiky a tam je vyměním, zařídím převozky a pojedu s ním domu. Je to ale risk, buhví co s tim ještě je. Odkaz se nedám, abyste mi ho nevyfoukli
R75 cdt
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
známý přivezl bagr z belgie za 14tis. dopravné (JCB) MOOS Logistik někde u Břeclavi
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Ahoj, mám malý skromný dotaz. Uvažuji o dovozu 75 ze zahraničí s tím, že bych ji tady nepřihlásil a nechal si ji na díly. Nebude s tím problém? Když by jel po vlastní ose.
Díky za radu
Díky za radu
Š105,120,Forman SL,Felicie 1,9,Fiat Uno,Ford Puma1,7,Rover 75 1,8, Rover 75 2,0 CDT Tourer https://www.spritmonitor.de/en/detail/566536.html
Land Rover Discovery 3 TDV6
Land Rover Discovery 3 TDV6
Problém s čím ? Nechat si to do rezervy není v současnosti problém.
Možná jsem lehce paranoidní, ale asi bych podobné věci neventiloval veřejně, aby se toho státní správa nechytla a nezkomplikovala nám to...
Možná jsem lehce paranoidní, ale asi bych podobné věci neventiloval veřejně, aby se toho státní správa nechytla a nezkomplikovala nám to...
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.