ironie..To já bych si nesplet.Stanik píše:Valím bulvyNechci zpochybňovat odborné znalosti kolegy SEBY, ale nespletl jsi si náhodou klínový a rozvodový řemen?:evil:
V pondělí jedu pro udělanou hlavu a tet nejak dorazí kované písty z anglie.tesnení uz mám.Jete dám vedet.Vilém píše:A co takhle jezdit bez rozvoďáku? Vím jen o jednom případu, kdy praskl rozvoďák a nic se nestalo. To byl benzínový opel vectra, tam bylo ale hodně místa mezi ventilem a pístem. Když skočí o zub či dva, tak se taky většinou nic nestane, ale u benzínu. Nafťák by skončil. Sebo, radši se nevyjadřuj, a rejpej se v tom svym. Už jsi to lego složil?
Tak buď sis to jen špatně vyložil a nebo je tvůj mechanik obrovské ho*vado, kterému bych nepůjčil ani koloCzechflag píše:Ahoj hele to pískání způsobuje v tomhle počasí rovodovej řemen, je to tím že z fabryky tam je plastovej kryt, který 98% mechaniků při první výměně rozvodů vyhodí, protože je to obrovské sraní to dostat zpět. Tím ti může nakapat voda na řemen a než se motor zahřeje a voda z řemenu zmizí, tak řemen prokluzuje a to zapříčiňuje pískaní!
Osobně uplně nesnáším takovýhle řeči. Navíc Sebo, tvoje čeština, to je taky k zamyšlení. Nechápu, proč lidi k sobě nejsou tolerantní a okamžitě se snaží shodit každého, kdo má jiný názor než oni sami.seba píše:Přeci jen jsou to hoši z učňáku musíme pro ně mít pochopení.
Ohledně shazování atd. už jsem tady viděl spoustu uživatelů zde na foru co se navzájem shazovali.Tommi_82 píše:Osobně uplně nesnáším takovýhle řeči. Navíc Sebo, tvoje čeština, to je taky k zamyšlení. Nechápu, proč lidi k sobě nejsou tolerantní a okamžitě se snaží shodit každého, kdo má jiný názor než oni sami.
Omlouvám se za offtopic, ale myslím že takovýhle urážky na fórum nepatří.
Snad jsem nic tak špatného neřek.Do normálního servisu bych si auto nikdy nedal!S kámošem jsem to myslel tak jako né že je blbej, ale co řikal že v servisu na autech dělali za prasárny a jak to tam chodí.Prostě z cizího krev neteče.Vymění půlku auta za nové díly a příčinu stejně neobjeví.Samozřejmě ještě vše naúčtují(i to co neudělali).Umí možná jen vyměňovat ale přemejšlet u toho to asi moc ne.Než mechanika bych se zeptal radši učitelů od nás ze školy.Znám pár firem kam bych auto klidně dal, ale jsou to firmy kde jsou lidi s vysokou školou.Bohužel nemám link.Tommi_82 píše:
Osobně uplně nesnáším takovýhle řeči. Navíc Sebo, tvoje čeština, to je taky k zamyšlení. Nechápu, proč lidi k sobě nejsou tolerantní a okamžitě se snaží shodit každého, kdo má jiný názor než oni sami.
Omlouvám se za offtopic, ale myslím že takovýhle urážky na fórum nepatří.
Nejsi mimo mísu.Jen si tu každej dělá srandu že někomu píská rozvoďák.A kdo to nečet celý neví co je myšleno vážně a co ne.donutil píše:Teď jsem možná mimo mísu,ale myslím,že rozvoďák je ozubenej a nechápu jak by mohl proklouznout,tak jedině přeskočit a to už by byl problém minimálně zvonění pístů o ventily,kdyby to bylo jen o zub.