Zimné pneumatiky
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zimné pneumatiky
To jsou napady ... kola jsou momentalne uskladnene v Brne
Ale Romane, jestli budes mit porad takove zlodejske reci, tak te odtud vyloucime
Nejdriv by chtel sebrat nekomu turbo, ted zase kola, nebo rovnou celou 75-ku ... radeji pilne pracuj, abys za chvili jezdil taky takovou
Nastesti vime, jak to (obvykle) myslis.

- Roman620ti
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
..dovoluji si vložit odkaz, kdyby ještě někdo sháněl špičkové zimní pneu http://www.aukro.cz/item543435340_nokia ... _nove.html
..já je kupovala za plnou cenu
Avon ale i Nokian k Roverům patří
..já je kupovala za plnou cenu

Avon ale i Nokian k Roverům patří

-
- Kontaktovat uživatele:
Co jsou zač ty Avon? Mám letní na Tourerkovi Avon ZV3, tak jsem si právě říkal jestli je ještě sezónu nechat nebo koupit nějaký nám středoevropanům známější..
Dík Kačko,už jsem si je objednal.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi_82 píše:Co jsou zač ty Avon? Mám letní na Tourerkovi Avon ZV3, tak jsem si právě říkal jestli je ještě sezónu nechat nebo koupit nějaký nám středoevropanům známější..
..Tommi Avony prostě k Roverům patří,jsou anglické výroby,byly součástí výbav,.. Patří k Roverům stejně jako originální ALU disky..asi tak bych to vyjádřila

Máme v rodině 3 Rovera a 3x z autosalonu pokaždé jsme měli Pirelli...
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Moc rádo se stalo.,.jsou fakt super! Dokázaly uklidnit Tourerův dlouhý, lehký a neposedný "zadek".. Tommi určitě víš o čem mluvím..donutil píše:Dík Kačko,už jsem si je objednal.

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Pneumatiky Avon prostě jaksi patří k anglickým vozům Ondro. Toť vše
Pirellky určitě super,stejně jako asi několik dalších značek pneu,ale já mluvím o jakési tradici 

OK díky za poučení:) 

-
- Kontaktovat uživatele:
Abych pravdu řekl ... Nevím. Já s Tourerkem jezdím jako starej páprda.Welinka KP píše: Moc rádo se stalo.,.jsou fakt super! Dokázaly uklidnit Tourerův dlouhý, lehký a neposedný "zadek".. Tommi určitě víš o čem mluvím..na blbnutí bezva(netřeba za ruční brzdu tahat
) ,ale jinak..

Na ledu už jsem jel ale na té uzoučké klikaté cestě nebyl čas na hrdinství. Každopádně s vyplým TCS(pro nemajitele: systém řízení trakce) věřím že by se s tím zadkem dalo zametat jak s hadrem. Stačí jen, když se člověk zapomene a v křižovatce v zimě trochu přišlápne při rozjezdu plyn a už na něj dělá TCS tytyty!
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:

..ty nemáš takové ty sklony

-
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, tak to bych měl, ale kdybych řekl takhle k večeru manželce, že si jdu jen tak zablbnout na nějaký parkoviště s naším autem tak si poklepe na čelo a napaří mi domácí práce.
Hlavní silnice jsou tu prosolené, ale najdou se i ty neudržovaný klikatý v kopcích, kde se za každou chybu platí kotrmelcema ze srázu.
Hlavní silnice jsou tu prosolené, ale najdou se i ty neudržovaný klikatý v kopcích, kde se za každou chybu platí kotrmelcema ze srázu.