Chladenie
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
Chladenie
- Ked som kupoval auto, nadrž na xladiacu kvapalinu bola dosť zaplnená a včera ked som šiel robiť na disku, tak sa mi prehrievalo auto až do červeného poľa a tak som zistil, že nemam ani kvapku xladiacej.
- Vôbec si niesom vedomý toho, žeby mi niečo tieklo z auta. Ako mam zistiť či sa mi extremne tratí???? Proste teraz som tam nalial dva litre, ako dlho (aspoň približne) by mi to malo vydržať?
- Vôbec si niesom vedomý toho, žeby mi niečo tieklo z auta. Ako mam zistiť či sa mi extremne tratí???? Proste teraz som tam nalial dva litre, ako dlho (aspoň približne) by mi to malo vydržať?
ak prave neboxujem, tak makam vo fitku L O V E & H A T E
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Chladenie
Nemyslíš,že je to trochu hloupá otázka ??? Jak může někdo vědět jak dlouho ti vydrží 2l chl. kapaliny když ty sám nevíš kde ti to teče !!! Nech si v servisu prověřit chladící soustavu.To není takový problém 

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
- ved hej, nexápem čo tomu autu je, musel som ho odťahovkou dať odtiahnúť do servisu, pretože už nešlo ani naštartovať, naozaj nexápem, dva mesiace kľudnej bezproblémovej jazdy a za jeden deň offfff
- v pondelok budem mať verdikt k tej vode a aj ktomu prečo odrazu neštartuje
- v pondelok budem mať verdikt k tej vode a aj ktomu prečo odrazu neštartuje

voda
Tieto motory majú bohužiaľ termostat z plastu/teda obal termostatu/ odtiaľ to zvykne veľmi často presakovať a kvapkať na motor a vyparí sa to,takže v podstate h..no vidíš.A ten termostat je dole pod saním,takže kým to celé nerozoberieš,aj tak to nezistíš.Stálo ma to tuším 800 peňazí.Čau a napíš ako si dopadol
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
Tak veci som zohnal, zajtra si idem pre nix
- tesnenie vika ventilov 800sk
- 4 titanové sviečky 2100sk
- medzikus v saní 700sk
a hned dam vymeniť palivový, vzduxový(400sk), olejový filter(450sk) a olej shell 5l (1500sk)
- menšia investícia, ale dúfam, že to autu len prospeje
Tak dúfam, že vo štvrtok budem zase baaaroooraaait
- tesnenie vika ventilov 800sk
- 4 titanové sviečky 2100sk
- medzikus v saní 700sk
a hned dam vymeniť palivový, vzduxový(400sk), olejový filter(450sk) a olej shell 5l (1500sk)
- menšia investícia, ale dúfam, že to autu len prospeje

Tak dúfam, že vo štvrtok budem zase baaaroooraaait