Příspěvek
od donutil » sob úno 28, 2009 16:59
Právě jsem přivezl od Zakara ZT a pár čerstvých dojmů.Vyrazil jsem na cestu domů sám ve voze zbytek posádky jel ve druhém voze.Napřed jsem se učil jak se chovat k motoru,protože odkojen převážně dieselem se mě nechce jít přes 3 tis.ot.Ale tady to je něco jiného,sice na pětku to má tah od patnástiset ale teprve od 4 tisíc výš se z toho stává ten pravý závoďák a pálit tam kvalty při pěti a půl tisících vyžaduje kus odvahy,alespoň u mě,protože to letí jak blbý a člověk má plno práce hlídat aby někde nevylítnul a to i proto že tuto trasu přes Havl.Brod na Tábor nemám najetou a tak si přesně nepamatuji konfiguraci.Takže po oťukávání jsem začal závodit a točil mašinu co mě dovolila hlavně při předjíždění kterého bylo mrtě.Moje rychlost byla od 110 do 170 km podle situace jak to dovolovala.Musel jsem vzít v potaz letní široké gumy na předku z toho levá hází a budu muset ji vyvážit,případně vyměnit.Nejvíc znát to bylo při rychlosti přes 160.Nicméně pozávodil jsem si,místy se mě po předjetí snažil držet nějaký domorodec s oktávkou nebo golfem,ale nezaznamenal jsem předjetí.Jediné kritické místo bylo za Krounou,kde se silnice zvedá do kopce a jsou tam dva pruhy.Dostal jsem silný aqaplaning na předek,ale ustál jsem jej.Tankoval jsem po ujetí 206 km do plné a to 22,81l což mě vychází na 11,07 l/100.