Copak kufr.....pro mě byla největší překážka, že jsem neměl kam dát svoje dva setry a eventuálně přítelkyni.
Specielně pro Trundu: velikost kufru
Specielně pro Trundu: velikost kufru
asi Tě to překvapí, ale zkušenosti jednoho kolegy hovoří jasně...docela jsem koukal
http://www.kabriolety.com/forum/index.p ... &stranka=4
Copak kufr.....pro mě byla největší překážka, že jsem neměl kam dát svoje dva setry a eventuálně přítelkyni.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Re: Specielně pro Trundu: velikost kufru
Ono je to hlavně na svezení, svezení, svezení, svezení....
Zítra ho vytáhnu do práce (cca 300km), sice bych neměl, protože jsem ještě nevyměnil vysypané ložisko v předním kole.....ale bude teplo, sucho a to nedá vydržet
No Tranzita to nenahradí, ale já vidím omezení jen v počtu přepravovaných osob
.....protože množství krámů roste geometricky s rostoucím prostorem . Takže, čím větší kufr, tím víc zbytečností sebou můžeš vzít a jelikož věci svazují, pořídil jsem si MG, abych byl svobodný 
Zítra ho vytáhnu do práce (cca 300km), sice bych neměl, protože jsem ještě nevyměnil vysypané ložisko v předním kole.....ale bude teplo, sucho a to nedá vydržet
No Tranzita to nenahradí, ale já vidím omezení jen v počtu přepravovaných osob
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
To mas recht!
Ale na druhou stranu ja zrovna nepatrim mezi ty lidi, co maji kombika plnyho vseho moznyho... jen proto, ze je tam mista dost, ze se jim to nechce uklizet a nebo jen proto, ze se vsechno muze hodit
No je to tak, ze to bude auto predevsim na svezeni, popr prepravu dvou lidi...
Zas na druhou stranu kombík...........ve W353 Tourist se výborně spí 
Trunda asi nebude vědět co je to za auto.Ale že jsou mladí praktičtí a počítají že budou mít rodinu a tím bude potřeba větší auto je chvályhodné.To jen my starší můžem již svobodněji myslet.Stačí mě ty pohledy když se zmíním,že jsem si koupil auto do sbírky a pro potěšení.
taky myslim do budoucna, proto sem si koupil Fko ted, protoze v budoucnu uz by se mi to nemuselo podarit, ale predstava ze ho treba za rok budu muset vymenit protoze se tam nevejde kocar neni nic moc 
ale jinak pro dva lidi je ten kufr dost velkej ...
ale jinak pro dva lidi je ten kufr dost velkej ...
MGF a vzpominka na 214Si
, ted uz jen ty vzpominky ...
Když jsem kupoval eFko já a koukal na recence atd., velikost kufru byla definovaná: "na dvě sady golfových holí".
) Golf sice nehraju, ale na prodloužený víkend nebo týdenní dovolenou ve dvou (bez jízdních kol) se to nabalit dá. 
Dneska jsem pri prochazeni Ostravou videl velmi pekne tmave zelene TFko s cenyma kolama....
Neni to nekdo odtud? Abych mu to pochvalil 
... já se proháním stříbrným, momentálně s pevnou střechou.
Znám to zelené TF,ale není mé!!
Je fakt pěkné 
Ted me napadla otazka, kdyz jedete po dalnici se zavrenou strechou, nebo i s tim hardtopem, ve vnitr to musi docela profukovat a delat randal ne? Nebo to tak dobre tesni....?
Rachot tam je. S pevnou střechou menší než s plátěnou nebo úplně bez, ale ještě mě to neodradilo, abych si i na letošek nekoupil dálniční známku.
Auto je ale spíš na jízdu "na pohodu" klikatými cestičkami. 
S plachtou mám ověřeno do 160, že nefouká...je to pochopitelně hlučnější, to jo.