ZT 260
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZT 260
Nevím hoši ale mě přijde že pětasedma i s brzdama v základu brzdí dobře.(No možná se to pozná na srazu v Mostě na polygonu... ) Jinak Lukáši esi koupíš takový modrý fáro cos hodil do odkazu tak ti ho asi na nějakým srazu celý zaslintám. 

No myslim ze nekoupim... sice od pracaku dostavam docela slusny peniz, ale na takovy auto tim urcite nevydelam...
Myslim ze bych mel zas spadnout na zem, prestat myslet na novy auta a konecne najit nejakou praci... ... nebo snad se mnou vsude vydrbavat nebudou donekonecna a uz me konecne nekdo vezme?
Kurnik, sikovny su a oni sou vsici tak chladni 

-
- Kontaktovat uživatele:
Máš moc vysoký nároky.
Stačilo by... 1) vys*at se na agentury 2) nastoupit na dvanáctky do farbriky k pásu
... a máš prácu hned
Stačilo by... 1) vys*at se na agentury 2) nastoupit na dvanáctky do farbriky k pásu
... a máš prácu hned

- Roman620ti
a za 3) prodat Rovera a koupit Š120. Výsledek : minimální provozní náklady, vše uděláš doma na koleni a to se vyplatí... 

2x Rover 620ti
K pasu bych nemohl jit delat, protoze to bych si ted docela pohorsil
Naroky mam vysoky spis po strance profesni... dokud nemam zadne zavazky, tak potrebuju nahrabat nejake poradne skills... navic v tyhle dobe, kdy se z programatoru stava verbes, si musim dat zatracene majzla, abych se nezahrabal v nejake s prominutim "xantus" firmicce, kde moje programaorske nevyky akorat zdegenerujou...
Dneska jsem zase byl prohnat Labutku a za skodofku bych nevymenil ani za nic... navic, ja uz ted do auta urcite zadne penize nebudu muset vrazet
pac neni za co... vsecko je nove 
A ja nemuzu za to, ze mi soused zkazil moralku ZTckem, doslova mi pomatl hlavu a ja ted nemuzu ani spat, jak furt premyslim, cim bych ho trumfl.....

Dneska jsem zase byl prohnat Labutku a za skodofku bych nevymenil ani za nic... navic, ja uz ted do auta urcite zadne penize nebudu muset vrazet

A ja nemuzu za to, ze mi soused zkazil moralku ZTckem, doslova mi pomatl hlavu a ja ted nemuzu ani spat, jak furt premyslim, cim bych ho trumfl.....

Se trápíš zbytečně Lukáši,na předvádění máš ještě dost času.Ty bys měl plnit jiný hodnoty,toto je jenom okrajová část.By tě to bez obětí dlouho netěšilo.Začneš makat,vyděláš a pak zjistíš,že to musíš vrazit do smysluplnějších věcí než jsou anglický auta.A až budeš ve vatě,tak bude frčet úplně něco jinýho,než co tady probíráme.
-
- Kontaktovat uživatele:
Donutil má pravdu, člověk furt do něčeho vráží a než se z něj stane pracháč tak je ze ZT260ky veterán.
Je to tak.... ja to myslel samozrejme ve srande
Ale je fakt, ze ted jak mam hafo casu, tak se mi honi hlavou kde co... a v nedeli jsem stejne nakonec prisel na to, ze si stejne autama jen zaplacavam diru po zenske
Ale teda uspesne... posledni mesic diky tem vsem starostem s praci a autem jsem na zensky ani nepomyslel
Jsu to ale traged
No me je smutno z toho, ze Rover za nejakych tricet let bude vicemene zapomenuty pojem....

Ale je fakt, ze ted jak mam hafo casu, tak se mi honi hlavou kde co... a v nedeli jsem stejne nakonec prisel na to, ze si stejne autama jen zaplacavam diru po zenske

No me je smutno z toho, ze Rover za nejakych tricet let bude vicemene zapomenuty pojem....
No vidíš a pak ho za pěkný prachy prodám.Tommi_82 píše:Donutil má pravdu, člověk furt do něčeho vráží a než se z něj stane pracháč tak je ze ZT260ky veterán.
- Roman620ti
Když si pár desítek let počkáš, kolega Donutil Ti to ZTéčko dá za přepis, nebo flašku rumu
Ostatním Roverům se bude mládež chechtat jako my teď stodvacítkám
Já si koupím komoušskej klobouk a budu tíčkem brzdit provoz a jezdit si svejch 60km/h mimo vesnice, ve vesnicích 40km/h 

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Ber to jako přípravu na budoucnost, se voženíš, ňáký děcka, v práci budeš sedět celej den abys to uživil a cizí ženský přenecháš jinejm, protože nebudeš mít nervy na to aby sis přidělával ještě další starosti, kterých už máš stejně tolik že bys je moh rozdávat.trunda.raspi píše: posledni mesic diky tem vsem starostem s praci a autem jsem na zensky ani nepomyslelJsu to ale traged
![]()

a budu tíčkem brzdit provoz a jezdit si svejch 60km/h mimo vesnice NA JEDNIČKU, ve vesnicích 40km/hRoman620ti píše: a budu tíčkem brzdit provoz a jezdit si svejch 60km/h mimo vesnice, ve vesnicích 40km/h

Je to tak Tommi... ja se vzdycky tesil, az se usadim... nikdy jsem nebyl zadna poletucha, ale jaksi mi to nevychazi
Jediny, kde jsem se usadil je vernost znacce Rover
.. i kdyz mi dava pekne zabrat a kolikrat fakt kapky
Jak rikam, mit Rovera, to je jak mit dve decka... no zkuseni s obojim mi to asi potvrdi 

Dnes jsem dovezl zadní pneu viz foto,vypadají sjeté trošku z kopce,ale to klame telefon. foťák.Furt jsem jezdil po internetu,nikde nic,nebo zimní,napadlo mě zavolat do České Třebové,vedle Hyundae je velká gumárna a celej jeden sloupec až ke stropu 18tek.(neplést s babama)Vybral jsem Dunlopy s necelým 1 cm vzorku za 2 500 oba.Teď jen disky,svíčky jsou v Anglii připravené k odeslání a když to půjde podle plánu,příští týden snad finále.(Anebo přespříští)
- Fujitsu
- Kontaktovat uživatele:
... a přez přez příští na kozlově, to by šlo, to berem... 

Rover 416Si, 1997, šedá kůže, Platinum Silver
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=212 www stránky: http://www.fuji.estranky.cz
JJ, ma to nacasovane dobre
Takze teda ve finale budou na napravach jine pneu? Co se da delat, ty lepsi pneumatiky jsou drahy desne... No svicky na tohle auto vyjdou asi draho, kdyz to ma osm valcu
...