Takhle právě kamarád dojezdil, měl fakt pěkný Bávo a jezdil do zatáček jak hovado, sedělo mu to víc než by člověk věřil...a už je na prodej jako totálka. Rozflákanej čumák+bok, na střeše boule, rozervanej blok motoru, no hrůza. To čeká většinu takovejch závodníků, závodit se má na okruhu.trunda.raspi píše:Ach jo, ja se jednou za uhersky rok preklepnu v i/y a zrovna kdyz pisu Donutilovi....... Mamca si na mou negramotnost uz zv*kla...
![]()
Toz jestli takovy adrenalin zazivate i s autobusem, tak to muze byt docela silna davka
Toz tak ja myslel drift obecne... nemusi to byt zrovna na kruhaci
Me osobne spis nez rychlost by prave lakalo projizdet zatacky efektivneji
Na tom zas ujizdim jaa... miluju serpentyny
ZT 260
- Roman620ti
Re: ZT 260
2x Rover 620ti
Užijí si cestující,protože si zaplatili za cestu.A já pojistku za škodu na cestujících.Jak jednoduché.trunda.raspi píše:Ted nechapu... kdo si uzije a kdo zaplatil a za co?
Donutil: ach tak
tak to jo...
Roman: jasan... Ja to nemyslel tak, ze se tim bavim kazdy den a ze cpu do kapsy i McRaye
samozrejme se silnejsim autem bych mel strach si to lajznout mimo okruh... Na druhou stranu vis jak je to s vyjezdenosti... Cim vic ridis, tim mas auto vic pod kontrolou, ale i zavodnici v rally, i kdyz v tech autech pomalu i spi, obcas vyletej z trate a totalne to auto rozsekaj... Takze pristupem se samozrejme ryziko zvysuje, na druhou stranu, cim jsi zvyklejsi na nestandartni rizeni s autem, tim snaze pak zvladnes krizovou situaci... Mam s tim zkusenost... Pricemz vyletet ze silnice se da i na rovince a muzes jet opatrneji sebelip... Staci maly kralicek azurit a je to...
.... Mozna se ale krute pletu a ziju ve velkem omylu, mozna si timhle jen cosi namlouvam...
Roman: jasan... Ja to nemyslel tak, ze se tim bavim kazdy den a ze cpu do kapsy i McRaye
.... Mozna se ale krute pletu a ziju ve velkem omylu, mozna si timhle jen cosi namlouvam...
- Roman620ti
[quote="trunda.raspi"]
A ještě se při takovém průjezdu ohmatává mnohem více volant a opotřebovají sedadla (myslím kožené), to je lepší jezdit volnou
A ještě se při takovém průjezdu ohmatává mnohem více volant a opotřebovají sedadla (myslím kožené), to je lepší jezdit volnou
2x Rover 620ti
Je to tak.Všechno si musíš užít.Uvedu příklad:narazíš si moc krásnou bábu-budeš ji šetřit na někdy?Ne,ne najedu na ní tolik motohodin co budu schopen zvládnout.A obojí má stejná rizika.Někdo ti je může ukradnout(přebrat)nebo ti zestárnou a zastíní je nová krásná a co já vím co ještě.
- Roman620ti
Pěkně jsi to popsal a je to pravda. Ale já jsem prostě takovej blbec, kterej si všechno šetří nepoužívá, ale hřeje mě pocit, že to vlastním a že je to zachovalé...no a pak to prodám a někdo si jen užívá
Je pravda, že za chvíly bude 600ka starej pekáč, a tři roky stojí zbytečně v garáži a bežné ježdění jsem měl plechovku ala Forman. To jsem prostě já a asi bych se měl léčit 
2x Rover 620ti
Donutil: Koukam, ze s Romanem se neda bavit ani o beznem uzivani auta
On by totiz to podobenstvi o babach dovedl az do opacneho extremu... ze by z opatrnosti ani po 40ti letech s ni nemel ani decko...
Vid, Romane?
Auto je od toho, aby slouzilo... Ale pravda, kdyz mas dva mazliky, tak samozrejme toho jednoho si muzes "setrit" na pozdeji 
Jo a ja kozene sedacky nemam a volant mam cerny, takze s osoupavanim v zatackach nemam problem
Nopak... sedacky mam ve vybornem sportovne-luxusnim provedeni 
Edit: Hehe, koukam ze Roman to o sobe vi.... tak to je dobre
Jo a ja kozene sedacky nemam a volant mam cerny, takze s osoupavanim v zatackach nemam problem
Edit: Hehe, koukam ze Roman to o sobe vi.... tak to je dobre
Raspi..ty tam máš vlastně stejný jako mám v kábru..ty jsou moc dobrý...tužší, ale dobře drží - i mojí postavu
a hlavně , nevím , co to jsou bolavá záda, nebo cokoliv jiného.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Jj, jsou trosicku odlisne v operce hlavy, ale jinak asi stejny... i kdyz dneska kdyz jsem pozoroval brachu se 190cm, tak se moc nechytal
Operku mel za krkem
Ale jinak to jsou dobre sedacky a popravde si vubec neztezuji 
Ještě že mě to Trunda osvětlil.Myslel jsem že mluvíš o bábách a chtěl jsem s tebou souhlasit.Ani to kábro mě netrklo.Myslel jsem že mluvíš o kalábrii a italkách.Nějak mi měkne mozek nebo co.Karel Douša píše:Raspi..ty tam máš vlastně stejný jako mám v kábru..ty jsou moc dobrý...tužší, ale dobře drží - i mojí postavua hlavně , nevím , co to jsou bolavá záda, nebo cokoliv jiného.
Svíčky jsou na skladě 50 liber za osm kousků-mysim že to de.Filtr je doma,tak jen disky a vzhůru na kruháč.
Parada.... uz se taky tesim
A ty disky vypadaji na kdy?
Jo a na kruhac asi radeji ne... jsem koukal co tam je zas za kratery.... a dneska jak se policajti vytahovali... stali za ceduli smerem na Olomouc, tak nevim jestli me necvakli... stal od toho pristroje kus dal, tak doufam ze jen strasil
Jo a na kruhac asi radeji ne... jsem koukal co tam je zas za kratery.... a dneska jak se policajti vytahovali... stali za ceduli smerem na Olomouc, tak nevim jestli me necvakli... stal od toho pristroje kus dal, tak doufam ze jen strasil
Tak zase problémy s diskama.Jsou vycentrované,ale lakýra onemocněl a že začne až za týden,nebo ať si je udělám jinde.Rozhodil jsem sítě a mám slíbeno že do pátku by byly ve špičkové kvalitě lepší než nové.Sice za to chce majlant,ale kvalita se prý platí.Jsou prý dvě metody-vytmelení a nastříkání komaxitem,nebo opískování a nastříkání spec.tvrdou barvou.Ta druhá že je lepší,takovou to budu mít,tou první to chtěl asi dělat ten lakýra co onemocněl.Snad na tom vydělám tak,že disky budou nejkrásnějším elementem celého vozu.
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
nech to jen opískovat, aspoň se to nebude blýskat a neukradnou ti to nějaký černý straky