tak jsem v patek vytahoval z kufru veci a cumim na to a vsechno mokre...rikal jsem si ze je to v haji protoze jsem vezl par piv ale ty byly kupodivu neposkozene...tak jsem zacal patrat...tapecirung na dne byl kompletne promaceny za to po stranacha ni jinde ani kapka...tak jsem ve finale vytahl aj rezervu a ta primo palavala v bahne a vode...prozatim jsem to neidentifikoval protoze proste nebyl cas ani misto....kazdopadne se mi zda ze jsem nasel malinkou dirku velikosti spendlikove hlavicky ve svaru kousek od leveho zadni svetla...ale fakt nevim jestli jsem jenom blbe nevidel...brachovi se tohle stalo na Honde a voda mu tam valila kolem jednoho svetla...nestalo se vam neco podobneho na 200???
kazdopadne tahle zima dala auticku zabrat...hnus...nastesti byla posledni bez garaze...uz se tesim az ho v lete nastehuju...a v tu ranu to cele rozdelam, osetrim dutiny kde to pujde a hlavne chci odelat pristrojouvou desku a poresit vselijake ty pazvuky (nezkousel to nekdo????)...prozatim vim o tisic malych vecech co chci opravit...jinak mechanicky je auto super...vymenene rozvody, spojka vsechno...penez v tom jaxina...ale tyhle blbiny kolem me fakt nici nervy...zvlast kdyz to ted jeste nemam kde dat do cajku