Musim se tu podelit o zazitek.....

Dnes jsem mel tu cest se nechat zaskolit na MG ZT 260 od meho sóseda Donutila... Toto auto je opravdu exkluzivni zalezitost. Je to naprosto nepopsatelny zazitek krotit takovou silu.... Uprimne, klepal jsem se doslova jak ratlik, kdyz jsem z toho vylezl...
V prvni rade, rychlost je v tomhle aute naprosto relativni pojem... na ctyrku 150 ani nepoznate, petka je kvalt tak pro srandu... nebo pro toho, kdo chce setrit

V zatackach sedi jak pritluceny... moc jsem to samozrejme nezkousel, ale citil jsem, ze rezerva je obrovska.... Zaber je pri nizkych otackach slabsi, takovy slusnejsi.... asi aby moc netlacil do sedacek... ono i tak je na tachaci stovka ani clovek nemrkne.... na druhou stranu, jak se rucicka vyhoupne k pulce, operka hlavy se stane vasim kamaradem

Predjizdeni je naprosta hracka... neni to takove to, jako ze v devadesatce si reknes: tak co, das to? Jo ... ne? Ne! Tu se proste jen hodi kvalticek dolu, blinkr no a clovek ani nema cas si vychutnat toho tygra, ktery se ozyva predevsim ze zadni casti auta, protoze v tu ranu jste pred predjizdenym objektem.... A kdyz to snad neni uplne ono, no tak brzdy taky funguji... to jsem zas jako spolujezdec ocenil brzdu na pasu

Jsou sice takove mekci, ale kdyz se na ne dupne, tak nekompromisne plni svuj ucel...
A vubec... vcetne sedacek a vzhledu je vse takove mekke - ladne... tohle totiz neni zadny nekompromisne nepohodlny sportak, nebo zas plovouci kocabka... tohle je auto pro opravdove fansmejkry... ano... pro opravdoveho anglana, ktery tak obcas chce vystrcit ruzky...
Nakonec... neni nad to se postavit za auto a nechat se ovanout svezim CO2 vankem se zvukovym efektem praveho americkeho tornada, ktere konec koncu ve skutecnosti se pod kapotou nachazi

Dobrou noc strycku Fido... dnes budu snit jeden velky sen....
P.S.: Presne jak rikal Zakar.... radio je tam na dve veci.... Pod kapotou je kvalitnejsi muzika