Jinak já už se na Most registroval a odeslal platbu. Tak pánové šup šup, ať můžem jet třeba spolu. Hlavně Ty Romane

Na výkend jedem na chatu, jedině jindy. Mám dočasně (do června) dvě garáže, tak by nebyl problém stříbrného nechtat venku, pač červeného bych ven nedaltobias píše:jeste sem ji nepsal, potrebuju si to posichrovat v praci, ze mi tam nic nehodej. Potom ji napisu a zaregistruju se.
ruce mám určitě menší, než ty tvoje lopatyale horem se tam asi jak toak posloucham nedostanu a spodem taky ne, protoze nemam hever
![]()
Ale kdybych se za tebou stavil, mohl bys mi s tim pomoct? Treba v sobotu? Samozrejme na moji zodpovednost a dobre bych te zaplatil...co snis, vypijes a vykouris
Jo tak to je dost možný s tim že odpojil palivo.Při přesáhnutí max. plnícího tlaku nastane tzv. FUEL CUT a jednotka odpojí palivo.Někdo říká že to je 14psi někdo že 17.Roman620ti píše: Jj to je jasný, ty škubance asi zapříčinil extra velký přetlak a následné odpojení něčeho v řídící jednotce, protože se to chovalo jako by motor zhasl a opět táhnul a zase zhasl a tahl... až to utrhalo oba silenbloky. To bylo fakt nechutný. Při koupy byla aj prdlá hadice od turba k chladiči, takže to auto necukalo, akorát jelo jako mrtvola. původně sem myslel, že je motor vylítenej a půjde do šmelcuTím že jsi zkrátil to táhlo, tak budeš mít v celém systému větší tlak a proto mi bylo divný, že to nic nedělá. Asi tam jsou rezervy
) Jinak bez toho podtlaku to bylo znát, jak jde do těch 4000ot lépe. Zajímavé taky bylo, že na asfaltu to na jedničku trhalo taky, ale na štěrku to beztrhnutí hrabalo jak divé až do omezovače.
tobias píše:Roman: pěkný Rko.
http://skoda-virt.cz/cz/auta/erka/2925-wlad-160vrs/
tohle dělá kamarád v Lovčicích...vypadá úžasně a pojede šíleně
Každopádně lak teď bude muset počkat, až vyřeším všechny věci, který jsou potřeba, aby mazlík spolehlivě jezdil.
Seba: Musím to vyzkouset. Porjizdim na netu uz milion let ruzny fora, youtube a dalsi stranky, prtooze ten zvuk se mi libi. Hlavne kdyz kolem projede seriovy a nenapadny auto, ktery najednou poskoci dopredu silou 200 koní a jeste k tomu to pekně pískne, tak si řekneš: "sakra, co to je?")