Odmeknu auto pomocí klíčku, spustí se alarm
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odmeknu auto pomocí klíčku, spustí se alarm
na kartičce nebo na pokročilé diagnostice.
Karticka.... Mam takovy pocit, ze neco takoveho jsem k autu urcite nedostal.... ale to je jedno....
Tak koukám,že těch kartiček je víc druhů
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasan, minimálně pro každou zemi vypadala ta kartička jinak, možná i každý dealer měl svoji.
Tak jsem si dneska cestou ze zmrzliny udelal malou zajizdku a odbocil pekne v klidu na okresku, kde projede jedno auto za 10 minut, abych to vyzkousel (prece nebudu rusit neustalym houkanim alarmu sousedy, ze ) No a i po te, co jsem provedl uspesne vse tak, jak je psano, tak to porad dela to same. Zamknu klickem, odemknu klickem, alarm se nespusti (ani kdyz otevru kufr a auto je zamceny), ale jakmile zamknu DO a odemknu klickem (kufr, dvere, to je jedno), tak se alarm pusti. No nic, asi budu radsi holt auto zamykat klickem, at s tim nejsou problemy a az pojedu zas do Brna nebo nekam, kde maji diagnostiku, tak ji necham udelat, tohle by mela zjistit, jaka je pricina, ne?
Rover 416 Si 1997 barva: British racing green
A pri zamknuti auta ti blinkry zablikaji trikrat? Pokud odemces kufr klicem, tak tak by to houkat nemelo...
No pravda, to me nenapadlo, bllikry pri zamknuti auta vubec nezablikaji, kdyz odemknu tak jednou bliknou (jak to ma byt), ale pri zamceni nic.trunda.raspi píše:A pri zamknuti auta ti blinkry zablikaji trikrat? Pokud odemces kufr klicem, tak tak by to houkat nemelo...
No tak pak je to jasne... nekde mas spatny nejaky spinac nebo cidlo... navic to ze jsi odpojil ten prostorovy snimac asi taky neni dobry... jednotka alarmu ho tam asi ocekava... Nevim jak to mas s jeho citlivosti... ja s nim problemy nemam, teda dokonce mi prijde, ze ho mam nejaky mizerny, protoze v aute clovek musi skakat po usich, aby neco zaregistroval
No ja jsem to cidlo uz zapojil dneska zpet, kdyz jsem zjistil, ze tim to neni. A to cidlo nebo spinac by diagnostika odhalit mela, nepletu-li se, ja se v tom vrtat moc nechci a priznam se, ze to ani neumimtrunda.raspi píše:No tak pak je to jasne... nekde mas spatny nejaky spinac nebo cidlo... navic to ze jsi odpojil ten prostorovy snimac asi taky neni dobry... jednotka alarmu ho tam asi ocekava... Nevim jak to mas s jeho citlivosti... ja s nim problemy nemam, teda dokonce mi prijde, ze ho mam nejaky mizerny, protoze v aute clovek musi skakat po usich, aby neco zaregistroval
sakra taky nemam kodovou karticku
ale problem pri zamykani odemykani DO/klic, DO/DO, Klic/Klic, Klic/DO nemam.
To by me zajimalo jak budu resit problem kdyz se neco oddela a nebudu mit kod. Hlavne bych potreboval uz asi po 11 letech vymenit baterku v DO
ale problem pri zamykani odemykani DO/klic, DO/DO, Klic/Klic, Klic/DO nemam.
To by me zajimalo jak budu resit problem kdyz se neco oddela a nebudu mit kod. Hlavne bych potreboval uz asi po 11 letech vymenit baterku v DO