No tak jste mě tedy potěšili, asi bych se toho svého mazla měl zase hezky rychle zbavit. S koncem zimy se začala objevovat rez zespodu na blatníku přesně pod víčkem nádrže, musel bych sundat nárazník a mrknout se, jak to tam vypadá. Každý déšť to teď jakoby vyplavuje a já mám permanentně rezavej šlem na zadním nárazníku, jak to hezky ztéká dolů. No a vlastně oba podběhy mi pomalinku začínají zkraje reznout, takže teď začínám mít hrůzné představy, jak to všechno vypadá zevnitř, kam oko nevidí a jak na tom příroda každou hodinou pilně pracuje... docela bych teď věřil i tomu, že zítra ráno přijdu k autu a zjistím, že mi přes noc odpadly podběhy a všechno kolem. Asi bych to měl nějak vhodně zašolíchat a včas prodat, aby to překvapení potkalo jiného šťastlivce, zvlášť když vím, že je nutné do toho vrazit cca 20 tisíc

Blíží se totiž výměna rozvoďáku, prosakuje olejíček, takže klasika - těsnění pod hlavou, v zimě mě strašilo vrzání u předního kola a údajně by to mohl být kulový čep, no a ještě by se pár drobností našlo, jako třeba přední kotouče, jistě i desky. A co mě trápilo od začátku a nikdy jsem se s tím nesmířil - auto nemá klimatizaci. A to jsem ho začal mít tak rád, měl jsem v plánu - stejně jako spousta šílenců tady (nemyslím to zle) - dát si rouvříka pořádně dokopy a vozit se v něm hezkých pár let, protože se mi opravdu líbí a šlape zatím jako hodinky. I ten rozsáhlý servis bych podstoupil a měl bych aspoň jistotu, že mám tyhle věci na čas z krku. Ale jak si tak čtu vaše zkušenosti s karosérií u 400, s hrůzou zjišťuju, že jsem asi na chlup stejný případ a pravděpodobně mi stojí před barákem časovaná bomba. Zatím jsem do něj vrazil cca 5k za výměnu zadního ložiska a pak asi 1200,- za opravu brzdového vedení - to bude asi taky hezky zhnilé, protože údajně prohnilo v jednom místě vedení k zadnímu kolu, díky čemuž mi cestou z práce vytekla kapalina a až před křižovatkou, jelikož jsem delší úsek cesty brzdy nepotřeboval, jsem zjistil, že se mi brzdový pedál namísto očekávaného odporu propadl a já jel dál... umíte si představit tu smrt v mých očích, když jsem s panikou začal rvát za ruční brzdu a modlil se, abych to nenarval do auta přede mnou. Měl jsem štěstí. Příště až se mi rozsvítí varovná kontrolka brzd, nebudu si říkat, že se na to podívám doma, ale radši zastavím hned, dokud to ještě půjde. Rovera nemám dlouho, ale najel jsem s ním už přes 10 tisíc km. Na jednu stranu radost v něm jezdit, na druhou stranu zklamání z jeho vad. Asi se ho rychle bavím a poohlédnu se po nějakém mladším MG, do fábie sedat nebudu. Páčko