PÍPAJÍCÍ 214ka
PÍPAJÍCÍ 214ka
ahoj roveráci a roveračky mám rover 214i a při jízdě mi v nepravidelných intervalech pípá, jedná se o krátké pípnutí ale nic víc, žádná rozsvícená kontrolka ani změna jízdních vlastností někdy je to vícekrát za den a někdy ani nepípne zajímá mě jestli se s tím někdo setkal a mohl by mi poradit o co go protože mě to celkem znepokojuje předem dík za všechny ohlasy
- Ptech
- Kontaktovat uživatele:
Re: PÍPAJÍCÍ 214ka
...ptak v topeni (sedi tise, obcas pipne, asi chudak brzo chcipne )
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
no dobrý ale vážně může to být chyba v topení???Ptech píše:...ptak v topeni (sedi tise, obcas pipne, asi chudak brzo chcipne )
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jediné co mne napadá je souvislost s imobilizérem. Doporučuji navštěvu servisu, kde tomu rozumí. /RTTS, K-car, Zakar, Brno,../
Vzpomínám si, že když jsem ho měl první měsíc, taky si občas pípl, ale to jsem hned věděl co to je /nezavřený kufr? nepamatuji se/.
Pročti pořádně manuál a dělej vše tak jak se má a třeba to přestane....
Vzpomínám si, že když jsem ho měl první měsíc, taky si občas pípl, ale to jsem hned věděl co to je /nezavřený kufr? nepamatuji se/.
Pročti pořádně manuál a dělej vše tak jak se má a třeba to přestane....
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
zdravim,dělá mi to taky,ale ne tak často to když dam klíček do 2 polohy než začnu točit.a jen když chvíli před tim už mam odemčíno,při jízdě nikdy.osobně si myslim že nestihne načís z DO.Pokud to dělá při jízdě tak radši na diagnostiku
nepipa ti nahodou pri zapnutem blinkru ?
- Ptech
- Kontaktovat uživatele:
Otazkou je, ktery typ immobiliseru mas v aute. Zkus jej vytahnout ( je u ridice zespodu kdyz si posvitis, cerna krabicka na dvou matickach, s bilym konektorem.
zkus prekontrolovat ten konektor, neni kryty a tak to obcas dela neplechu a pak si IMMO popipava
zkus prekontrolovat ten konektor, neni kryty a tak to obcas dela neplechu a pak si IMMO popipava
-
- Kontaktovat uživatele:
Nepipa to autoradio ??? Mozno som sprosty, ale mne to robilo a tiez som z toho bol vykukany
Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
U me taky pipa radio pri urcite konstalaci zapnutych funkci a hvezd na obloze. Pak neco pomackam, tim neco vypnu a radio je v klidu. Snad to souvisi nejak s preferenci stanic s dopravnim vysilanim nebo s RDS, nevim -- kazde radio to ma jinak.
A je to při zapnutým rádiu nebo jsi zkoušel mít rádio vyplé ?andree99 píše:ahoj roveráci a roveračky mám rover 214i a při jízdě mi v nepravidelných intervalech pípá, jedná se o krátké pípnutí ale nic víc, žádná rozsvícená kontrolka ani změna jízdních vlastností někdy je to vícekrát za den a někdy ani nepípne zajímá mě jestli se s tím někdo setkal a mohl by mi poradit o co go protože mě to celkem znepokojuje předem dík za všechny ohlasy
Možná je to blbost , ale jestli to nedělá logující mob.telefon při jízdě a přechodu z vysílače na vysílač , pokud je tam rádio , které má špatné odrušení je tam jistá varianta .
Jinak mě napadá to samé co zmiňoval ( tuším AUSTIN ) z verzí imo jaký je tam typ .
Co je to za rok tvýho fešáka ?
Shluk Rapid136,Swift 1.0,Corsa1.5D ( jen do práce )+SAŠA 214Si
ahoj všichni dík za tipy jak bude chvilka tak to prozkoumám. rok výroby je 1997 a pípá i když je panel radia oddělaný a je vypnuté takže na radio bych to moc netipoval.