topení
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: topení
jj ten odvzdušňovák najdeš hnedka. ale spíš to pořádně promačkej a třeba ten vzduch vyženeš do expanzky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka Tommi, problem uz odstraneny... Chybalo mi viac ako 2litre vody v chladiacej sústave
A ja ako idiot som kvôli takej maličkosti jazdil v zime 

Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
není zač, jsem rád že byla závada odstraněna. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to som rád aj ja, škoda len, že už je u nás dosť teplo
Som si zvykol, mať v aute okolo 0 stupňov Celzia 

Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Když si vezmu že ti webasto třeba přitápělo, motor se přehříval a ty jsi měl v kabině zimu tak to je šílenost jak pro tebe tak pro motor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Motor sa neprehrieval
Vždy bol v ideálnej teplote, aspoň podľa ukazovateľa... ja si myslím, že keď je nedostatok vody (bolo asi 5 litrov miesto 8mych), tak sa nezapne veľký okruh a voda koluje len v motore...

Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
No eště že to diesel, benzín by to asi nezvládl...
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že by to zvladol aj benzin
A keby aj nie, je tam predsa ukazovatel teploty motora, ako nahle by sa mi zacal motor prehrievat, vedel by som, ze treba pozriet vodu
Prave ze som ju nepozeral preto (a myslel som si ze jej je dost), labo sa motor neprehrieval...

Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Když máš v okruhu vzduhový bubliny, jakou máš jistotu že ti voda v motoru cirkuluje tak jak má? V některým místě to může být třeba zavzdušněný a přehřívat se a ty to třeba ani nezjistíš, protože teplota vody se měří u termostatu a tam třeba může mít voda jen těch 90°C.
A co benzín,ten má kde odvzdušnění?Mě taky topí levá půlka míň a víc vody už tam nedostanu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím nevím, jestli je na foru kromě tebe a zakara někdo, kdo už někdy ten americkej motor viděl. Asi ti moc neporadíme. 

Může to být stejný se slabším 2, nebo 2,5 litrem.Dostal jsem rozum na zacpaný pylový filtr,ještě jsem se na něj nedíval,čekám až přijde nový.Odzkouším,uvidím.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Ráno po nastartování se zapne vyhřívání zadního okna. O tom už se psalo, na to už jsem si zvykl a už automaticky to hned vypínám. Když je ale horko, naskočí po nastartování vnitřní cirkulace ale ne vždy. Jako vychytávka mi to nepřipadá. Není to chyba ?
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
chyba to není, někdy mi to tak dělá, ale kdy a proč to fakt nevím, máš pravdu že to dělá když je venku horko ale kolik nebo proč, tak to netuším. Záleží ale co je tam nastavený za režimy, na rozdíl venkovní a nastavené vnitřní teploty, atd. Kdo se v tom má pak vyznat....