PS:kdyby nekdo potkal onu oznackovanou roversrnu tak ta byla moje

EDIT:foto v odkazu
Pěknej článekUrael píše:Myslim, ze kazdy uz se setkal s nejakym tim zajicem nebo srnou potulujicim se zbesile a nepredvidatelne po silnici...Vetsinou je toto setkani "pouze" vylekanim obou zucastnenych, tedy ridice a hlavne zvirete, ale kdyz stesti spi, nedopada to dobre.Dnes jsem mel smulu ja a potkal srnku zavodnici, ktera mi chtela predvest jak to stihne...ovsem nejak se ji nezadarilo a dostala obtisk Rover primo na bok.Vyskocila z repky jako hopik evidentne sjeta, rozhledla se slusne jestli neco nejede a kdyz ucitila sanci zvitezit nad Roverem necekala na nic.Ze zhruba sedmdesati jsem stacil zbrzdit na nejakych ctyricet mozna tricet a potkali jsme se primo na stred predku auta.Srnka udelala par kotrmelcu, zvedla se a zmizla do pole za kamosema aby se pred nimi vytahla jak me pekne zkasirovala...Naraznik, chladic, mrizka, lehce vtlaceny zamek kapoty plus to co se najde zitra pri rozborce.Pri cekani na odtahovku uz moje oblibene zviratko vesele a dosti provokativne skotacilo po poli i s kolegyni sem a tam jako kdyby se vysmivalo...No nikomu se nic nestalo a to je hlavni ovsem lovecka sezona je plnem proudu a je treba zvysene opatrnosti.Repka je letos temer vsude a tu srnky rady...
PS:kdyby nekdo potkal onu oznackovanou roversrnu tak ta byla moje, ale mavat jen z bezpecne vzdalenosti!!!
Jen to tam flakni at tu nejsem samNoobszDJ píše:rozmýšľam že si tú srandu dám asi aj na rovera...však je to pár € investícia...
Tam potkas rovnou medveda a zpatky jedes vlakemUrael píše:Potkal jsem ji mezi Horni - Dolni Lukavici...zapadni cechy.Ted ale jezdime (nebo jezdili) dost na vylety a celkem dalky a tenhle hmyz potkas vsude a celkem casto.Nebo je vidim jenom ja a podvedome sem vybiral tu spravnou...nevim