MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Re: MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Taky se svojí troškou do mlýna-je to z mobilu.Ten pohled z okna hotelu řadím do favoritnívh.
http://donutil.rajce.idnes.cz/SRAZ/
http://donutil.rajce.idnes.cz/SRAZ/
Ahoj
Tak i já se stavím do řady nadšených a děkujících účastníků srazu. Byla to užasná akce!!! Všechna čest Welince a všem, co jí se setkáním pomáhali.
A jelikož jsem neměl svůj foťák, taky bych chtěl poděkovat i fotícím, že fotily a natáčejícím, že natáčeli a svoje fotky a videa sem umístily
Díky a mějte se
Tak i já se stavím do řady nadšených a děkujících účastníků srazu. Byla to užasná akce!!! Všechna čest Welince a všem, co jí se setkáním pomáhali.
A jelikož jsem neměl svůj foťák, taky bych chtěl poděkovat i fotícím, že fotily a natáčejícím, že natáčeli a svoje fotky a videa sem umístily

Díky a mějte se
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosze kilka zdjec na szybko zmniejszony. Przepraszam za nie najlepsza jakosc. Poprawie wybrane i wstawie w lepszej jakosci w pozniejszym temrinie
http://picasaweb.google.com/foto.maniaq ... 2009Czechy#
pozdrawiam
--------------------------------
Here are few photos quickly resized. Sorry for not the best quality but will post better ones latter this or next week
Greetings from Poland

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
Thanks for Everybody for the meeting especially for people involved in organisation of this meeting !!
Martin for sending @ with news and infornmation
Milano and his girlfriend for showing me the way to the autodrom and car wash
THANKS !
http://picasaweb.google.com/foto.maniaq ... 2009Czechy#
pozdrawiam
--------------------------------
Here are few photos quickly resized. Sorry for not the best quality but will post better ones latter this or next week

Greetings from Poland

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
Thanks for Everybody for the meeting especially for people involved in organisation of this meeting !!
Martin for sending @ with news and infornmation
Milano and his girlfriend for showing me the way to the autodrom and car wash

THANKS !

Hallo Maniaq,
than you for your professional photos
and for your invitation to the Polish meeting. I hope that somebody will accept this and visit you to tell us how Polish brothers care of their English cars 
Have a nice day
than you for your professional photos

Have a nice day

Buky: Jojo, taky jsem to nakonec vyřešil tak, že jsem jel s kámošem. Přítelkyně by tam asi nevydržela 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
No jako me dost mrzelo, ze jsem tam byl sam
Nejak jsem nesehnal nikoho komu by se chtelo.... pritelkyne by se mnou jela tuze rada ale je za morem, takze smula.... ale priste ji vezmu a verim tomu, ze se ji to libit bude
Si myslim, ze to nebyla akce ktera by mela byt pro zeny nejak nudna... nakonec na polygonu si mohly jako spolujezdyne overit, jak moc muzou svym drahym polovickam duverovat 

-
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že se budeme "opakovat", ale připojujeme se k ostatním účastníkům mosteckého srazu a děkujeme všem, kteří se podíleli na perfektní organizaci a bezvadném průběhu tohoto srazu, zvláště pak naší milé paní Welince. Přejeme všem organizátorům hlavně hodně zdraví a úspěchů v jejich osobním životě a "spoléháme na ně", že až "jim otrne", pustí se znovu s vervou jim vlastní, do přípravy dalších srazů. Děkujeme i všem, kteří zde přiložili své fotografie pro naše členy, kteří se z jakýchkoli důvodů nemohli srazu zůčastnit, čímž jim přiblížili krásnou atmosféru, po všech stránkách vydařeného srazu.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky se musim pridat k velkemu podekovani Welince za organizaci, Certovi za poskytnuti moznosti na okruhu, Rohlikovi za technickou podporu organizacniho tymu
Drobnosti se vzdycky najdou, ale v zasade to byl perfektni vikend, ktery bych si hned znova zopakoval. Diky patri ale take vsem zucastnenym za bezproblemovy prubeh a ohleduplne chovani.
Foto se pokusim zpracovat co nejdrive a dam sem odkaz. Prozatim taky pridam par statistickych udaju -- za vikend ujeto 670 km, spotrebovano 45 litru nafty, prumer cca 6.7 l/100 km ... podepsaly se jizdy na okruhu a velky podil dalnice na nasi ceste (what the hell is that speed limit ???)
Krasny byl rozdil mezi pocasim v Moste v severnich Cechach a v Brne na jihu Moravy. Na chladnejsi sever jsme si dobre zvykli, ale kdyz jsme vystupovali z auta po navratu, lekl jsem se, ze jsem to prejel az na Jadran 
Panove, kdyz tam ty vase zensky s vami nechteji, tak je bud potreba zmenit konicka, nebo babu ... a kdo by se vzdal Rovera, ze?

Foto se pokusim zpracovat co nejdrive a dam sem odkaz. Prozatim taky pridam par statistickych udaju -- za vikend ujeto 670 km, spotrebovano 45 litru nafty, prumer cca 6.7 l/100 km ... podepsaly se jizdy na okruhu a velky podil dalnice na nasi ceste (what the hell is that speed limit ???)

Panove, kdyz tam ty vase zensky s vami nechteji, tak je bud potreba zmenit konicka, nebo babu ... a kdo by se vzdal Rovera, ze?

Sraz byl bomba:)Velký dík Welince a lidem,kteří se na srazu podíleli.Moc se mi líbilo a už se těšim na další setkání,které bude snad přinejmenším stejně dobré
Bohužel ani nevím jestli proběhla jízda Mostem, páč mě zase přítelka tahala jinam
a nestačil jsem se s nikym rozloučit
Zvlášť s kolegou,který mistrně zvládl jízdu zručnosti a navíc nám to natřel v časovce na motokárách
prostě profík

Ahoj všichni,
jsem moc rád, že se Vám všem moc líbilo a že celá akce proběhla v pohodě a přátelské atmosféře.
Počasí nám také přálo.
Vše se nám povedlo s Welinkou, díky mým kamarádům z Autodromu a Polygonu, kteří mi ve všem
vyšli maximálně vstříc, ať už to bylo v organizaci akce, tak i co se týče symbolických poplatků za
využití obou areálů. Dokonce padl návrh od majitele Autodromu na každoroční opakování srazu
Proto také věnoval poháry pro úspěšné účastníky akcí.
Ještě jednou velké díky za Vaší velkou účast a už se těším na další setkání s Vámi.
Petr /Čert/
jsem moc rád, že se Vám všem moc líbilo a že celá akce proběhla v pohodě a přátelské atmosféře.
Počasí nám také přálo.

Vše se nám povedlo s Welinkou, díky mým kamarádům z Autodromu a Polygonu, kteří mi ve všem
vyšli maximálně vstříc, ať už to bylo v organizaci akce, tak i co se týče symbolických poplatků za
využití obou areálů. Dokonce padl návrh od majitele Autodromu na každoroční opakování srazu

Proto také věnoval poháry pro úspěšné účastníky akcí.
Ještě jednou velké díky za Vaší velkou účast a už se těším na další setkání s Vámi.
Petr /Čert/

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Max zavidet nemusi -- myslim, ze si ty nase hezci polovicky docela rozumi (tzn. spolecne si z nas delaji srandu ...)trunda.raspi píše:to jo, tohle je fakt pro znesky zkouska toho, co jsou pro chlapy schopny obetovat
Anderova zena je dobra roveri duse toz mu muzeme jen zavidet

-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
A kolik roverů přijelo ? Už to někdo psal ? Nebo jsem to přehlédl ? 

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Presne cislo by mela znat Welinka, ale mluvilo se cca o 75-80 kouscich ... loni v Jicine nas bylo vic, ale zase jsme tam nemeli Miniky a Jaguara.