To byla moje milovaná první Omega. R.I.P. a moje první a dodnes snad poslední bouracka

Od tý doby mi tam skocili uz spoustakrat, ale člověk se poučí

Je pravda, ze se clovek pouci, ale jak v cem.Kdyz mi tam ted skoci znovu stejne ji naberu a muze delat smutne oci jak chce.Bude mi ji sice lito, ale zivot s ni nevymenim.Neco jineho by bylo kdyby mi skocila do cesty krava.Ale nastesti kravy nelitaji a priblble nehopsaji jako srnky.Jedine pak bude clovek davat vetsi pozor na invazi z lesu a poli, ale zase nebude poradne cumet na ostatni veci a to muze byt jeste horsi...Jeste ze tu nemame zvirata jako nekde v Africe...to uz by pak psal na forum ten nosorozec jak mu vlez do cesty plechovej kybl.tobias píše:Mě srnka málem stála zdravíto sem měl tak půl roku papíry. Jel sem si klidně po okresce, najednou hop, já sem zazmatkoval, strhnul to do příkopu jak sem se jí snažil vyhnout, proletěl se 4 metry vzduchem, udělal pár kotrmelců a skončil zpátky na silnici. Nic příjemnýho, ale musím říct, že auto vydrželo v pohodě....teda na odpis, ale mě nic nebylo. Teda nebylo to nejak tragicky, ale uz nemelo cenu ji opravovat, levnejsi bylo koupit za par supu z nemecka novou
To byla moje milovaná první Omega. R.I.P. a moje první a dodnes snad poslední bouracka
Od tý doby mi tam skocili uz spoustakrat, ale člověk se poučí
Tomu jsem se take divil.Ja mam chlupatou SPZ jako kdybych na ni dal svetr nebo co a chlupy jsem nasel i v koncovce vyfuku coz bylo zajimaveCharleeSkywalker píše:...krom toho mi jeste za rafkem nechala asi 30-40cm chlupu...byly vrazene mezi pneu a rafkem a jezdil jsem s tim chlupatym kolem do vymeny gum, pac to neslo odelat ani klestema
AnderN píše:To jsi je snad vpredu nasal, prosly motorem a zastavily se az za zadnim tlumicem vyfuku, ne?