Prosím poradit zda koupit ?
-
Prosím poradit zda koupit ?
Dobrý den , potřeboval bych poradit jak jsou na tom Rover 200 cabrio r.v. 1999 , jaké to má vady či na co si dát pozor . Nikde jsem se nedočetl jak jsou na tom 99 , a hlavně by mě zajímalo jak se pozná ten ne moc podařený motor K . Mockrát díky za každej nízor.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím poradit zda koupit ?
Lepší bude si tu něco vyhledat a přečíst, než se uvést "nepodařeným K motorem".
A k těsnění pod hlavu - mění se na každém autě. Nejen na Roveru.
A k těsnění pod hlavu - mění se na každém autě. Nejen na Roveru.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne moc podařený K motor, no tak to mě asi umejou.
Sice jsem si s tím motorem užil svoje, ale říkat že je nepodařenej... Človíčku ten motor je podařenej ale jen do té doby než ho někdo uvaří. To že se u něj jednou za 90-200 tisíc kilometrů musí vyměnit těsnění s investici asi 4000 CZK bych bral spíš jen jako bežnou údržbu.

Sice jsem si s tím motorem užil svoje, ale říkat že je nepodařenej... Človíčku ten motor je podařenej ale jen do té doby než ho někdo uvaří. To že se u něj jednou za 90-200 tisíc kilometrů musí vyměnit těsnění s investici asi 4000 CZK bych bral spíš jen jako bežnou údržbu.
- Ptech
- Kontaktovat uživatele:
tak takTommi_82 píše:Ne moc podařený K motor, no tak to mě asi umejou.![]()
![]()
![]()