Příspěvek
od KDB » čtv kvě 07, 2009 21:42
Tobiáši, dyť to říkám, Rover je prostě konzervativní auto, a já jsem rád, že tam nejsou desítky často neúčelných přihrádek (akorát to dovoluje hromadit bordel

), senzory kdejaké ptákoviny (zato teploměr vody , nebo oleje chybí) , posilovač je tak akorát (to už bych těma rukama nedělal vůbec nic

)...mám rád jednoduchý, účelný a fungující věcí, nemám rád zbytečné serepetičky, které jenom odvádí od toho základního - řízení.
Muzika v autě...muziku miluju, ale často jí vypínám..jednak to naprosto odřezává od informací z okolního provozu.....a u mne se k tomu přdává ještě závislost na souzvuku motoru a výfuku
Chápu, že to je marketingový směr, protože jinak by se těžko prodávaly další a další plechovky i lidem, kteří by normálně za volant nesedli - tak se jim nabízí pojízdné pokojíčky a prodlužovače ega

.....a jak je ta masáž všudypřítromná, tak už nám to přijde normální.....dokud si nesedneme třeba do Lancia Delta Integrale......
Prostě já mám rád auto v jeho původní podstatě a Rover mezi ně patří.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.