Neco pro tuningare
Re: Neco pro tuningare
když toto někdo udělá s Civicem, tak je to na hlavu...zajímaly by mě ale pohnutky, co vedou člověka k tomu, aby udělal takový zvěrstvo autu, jako je 75ka...
Rover 825TD
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
nejsem zastance tuningu tipu samolepek z globusu, a vicek na ventylky z tesca..... ja radsi kouknu na vylesteny auto s mirne upravenym designem, proste auto ktery neni seriovy ale nevipada jak pojizdnej cirkus ......... nocni efekty se my liby ale musi byt sladeny a hodit se k tomu urcitymu typu auta .............
Rover 414 Si
Praha
Praha
No neřikej.Že by to mysleli jako ironii?rover414si píše:nejsem zastance tuningu tipu samolepek z globusu, a vicek na ventylky z tesca..... ja radsi kouknu na vylesteny auto s mirne upravenym designem, proste auto ktery neni seriovy ale nevipada jak pojizdnej cirkus ......... nocni efekty se my liby ale musi byt sladeny a hodit se k tomu urcitymu typu auta .............
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- Roman620ti
No já mám nejradši TUNINGOVÉ poklice z Penny marketu, za kterýma se po dojetí stále točej děrovaný kotouče, to je prostě strašnej luxus a nesmí to chybět na autě každého kret*éna
Osobně m,yslím, že nejlepší volba je auto udržet v původním origionálním stavu s originálníma hliníka, které se na auto desingově stejně nejvíc hoděj...ale proti gustu...
Osobně m,yslím, že nejlepší volba je auto udržet v původním origionálním stavu s originálníma hliníka, které se na auto desingově stejně nejvíc hoděj...ale proti gustu...
2x Rover 620ti
Přesně..Originál kola a hodit vsechny lišty a kliky do laku když už.A pak dělat motor:-D Tomu se rika tuning.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
tak to zase ne. Třeba u Audi firma ABT dela nadherny auta. Ale to je skoro az original tunning. Ale na Rover se nejspis nic takovyho nedelalo. Ačkoliv možna v UK...
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
dělalo přece MG
Jinak nám se to říká dobře, že nejlepší je udržet auta v původním stavu. Ale takovej člověk s Fábii to asi vidí jinak, když je 15 stejnejch v ulici I tak ale dle mě lepší myslet nato předem, a když chci mít něco extra, tak koupit zajímavé auto rovnou (nezvyklou značku) a nemusím to pak tunit. A nebo jen decentně.
Jinak nám se to říká dobře, že nejlepší je udržet auta v původním stavu. Ale takovej člověk s Fábii to asi vidí jinak, když je 15 stejnejch v ulici I tak ale dle mě lepší myslet nato předem, a když chci mít něco extra, tak koupit zajímavé auto rovnou (nezvyklou značku) a nemusím to pak tunit. A nebo jen decentně.
Kurňaaa, ta nasvětlená pětasedma to je vyloženě pojízdná discotéka jen aby při tom problikávání nezačali zastavovat auta na dálnici, aby si řidiči nemysleli že je to chlupatej passat PS: kolik baterek to s sebou vozí v kufru? nebo na to člověk musí mít permanentně puštěnej motor, aby mu nevybuchla baterka??
Rover 416 // časem snad opět 75
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to fakt netusim , ja tam mam jenom zeleny diody v lampach a stroboskopy........ jinak nic
Rover 414 Si
Praha
Praha
-
mně se líbí ta první fotka, ta druhá ne... do těch skel taky pudu.. a kola taky ujdou.. to zatmavení těch zadních lamp je pomocí nějaký folie nebo se to vůbec nedělá?
Rover 416Si 1.6, http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=358
-
když už tu řešíte takovýhle komplexní přestavby... na kolik by tak mohlo vyjít přestříkání celýho auta? a jak je to se změnou barvy.. to se akorát nahlasí a změněj to v techničáku za nějakou 500 a to je celý?
Rover 416Si 1.6, http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=358