Hlava motoru
Hlava motoru
Zdravím pánové,tlakuje se mi voda a netopí to,kamoš mechoš mi říkal že je to hlava v p... tak ted sháním jinou. Chci se zeptat když mám 416Si 82 Kw pásne tam hlava i z 216 Si žejo. A nebo když je to ten motor Honda nesedne tam ta palice i z Hondy?? Dík za rady jo a kdyby někdo měl motor nebo dobrou hlavu tak bych prosil o nabídky díky
díky...

Re: Hlava motoru
Jj, je to stejny motor 416 - 216. Na hondu zapomen
To se vicemene jen rika, ze je to stejne... to plati jaks taks u r600 pripadne u starych r200.
Ciste teoreticky by nemusela byt hlava v pr... muze to byt jen profoukle tesneni...

Ciste teoreticky by nemusela byt hlava v pr... muze to byt jen profoukle tesneni...

To těsnění mě ted taky napadlo,no nechám ji první sundat....
Až to budeš sundávat, stejně půjdou dolů i rozvody, tak napřed zkontroluj vodní pumpu, i když to asi bude to těsnění, tak jen pro jistotu.
Už je to opraveno,byl to termostat,nepustil vodu ven z motoru a proto tam vřela a házela se do nádobky.. Jinak sem dělal rozvody a to těsnění pod hlavou a víkem ventylů. Hlavu sem nechal přebrousit byla prohlá. 

O kolik ti ji vzali?Keša píše:Už je to opraveno,byl to termostat,nepustil vodu ven z motoru a proto tam vřela a házela se do nádobky.. Jinak sem dělal rozvody a to těsnění pod hlavou a víkem ventylů. Hlavu sem nechal přebrousit byla prohlá.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
No nevím o kolik ji vzal,neptal sem se,ale určitě o to aby byla rovná a sedla tam...